Jeg ved ikke om det er alderen der trykker, skoen eller måske tindingen. Men noget må have trykket, da jeg kl. 23.00 måtte takke for i aften, og gå i seng som den første til DOX arrangementets intro fest. Jeg egner mig ikke til ølstafet, tænkte jeg, mens jeg hoppede ned i soveposen, og lagde mig på fleecetæppet. I det hele taget har a-menneske syndromet taget ved mig og gjort de sene nattetimer inaktive. Når klokken er over 22, så vil mine øjne aller helst være lukkede. Og så sov jeg. Helt til kl. 7. Følte mig fuld af fred og liv da jeg vågnede. Så jeg stod op, og gik ud i det overraskende kolde vejr, for at finde et sted, hvor man kunne købe morgenmad. Det lykkes. Og således startede dagen med glæde og mælk til kaffen.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *