Jeg var til Flow hos Nalini Hot Yoga i dag – for 3. gang denne uge + en Nalini Hot yoga time i mandags. Jeg er virkelig imponeret over hvor forskellige yoga timerne er fra gang til gang. I min yoga dagbog skrev jeg i mandags, at jeg følte mig stærk og god til at holde et godt flow, hvor jeg trak vejret helt i bund i alle øvelserne. Til den næste time lavede vi en øvelse, som jeg faldt i, og aldrig havde prøvet før. Til slut i timen, sagde læreren, at vi skal se yoga som en masse øvelser, en praksis, hvor man leger sig frem, og ikke skal kunne alting fra start. Det syntes jeg gav rigtig god mening, med den nye øvelse i mente. Det er lidt som at være barn, og prøve nye fysiske eksperimenter af. I like! Man laver temmelig mange solhilsner til flow, og jeg kan allerede nu mærke og se at mine arme er blevet mere tonede. Mine lår føles fastere og jeg har en let fornemmelse i kroppen. Og den store udskiftning af øvelser, gør at man får arbejdet med alle musklerne:) Nalini yoga er uden tvivl den form for motion jeg aller-aller bedst kan lide. Kan KUN anbefales.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *