”Jeg troede det her skulle være ferie!?” hørte jeg en engelsk kvinde sige til sig selv, lige nøjagtigt så højt, at jeg som sidemand kunne høre det. Hun havde en usund livsstil. Det kunne jeg hurtigt se på hende. Hun spiste sikkert en masse pommes frittes med majo, tænkte jeg fordømmende, mens hun baksede med sin kuffert, der var både for tung og for stor til at kunne ligge inde i det lille rum over hendes flysæde. Hun havde arbejdet hårdt, hele året. Og nu var det tid til ferie. Årets anstrengelser på fabrikken skulle høstes og fejres med rigelige mængder rødvin og god mad. Når man holder ferie, skal man ikke bakse med noget som helst. I hvert fald ikke ifølge hende. Sådan fungerer ferie ikke i mit hoved, konkluderede jeg. Jeg vil gerne bakse lidt, gro lidt og gå en lang træls tur, som måske fører til en flot solnedgang. Man må tage det sure med det søde, tænkte jeg, og sendte hende et venligt smil. Hun smilte igen, lidt flov. 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *