Jeg rydder ud i min garderobe

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med og er sponsoreret af Zadaa

Jeg er af den klare overbevisning, at det at rydde op, er vigtigt for ikke mindst din skabsplads skyld, men også for tankernes. Jeg har selv ret begrænset med plads i mit skab (og hoved?!), og min regel er, at når jeg har købt for meget tøj, og det hele derfor ikke længere kan være der inde, så må noget ud. For åh – hvor er det dog bare lækkert at åbne et skab med luft imellem bøjlerne, og drop nu det der med den der fesne gamle kjole, som forlanger at blive brugt en gang imellem, fordi det da er synd den aldrig kommer på. Kjolen er ligeglad. Men det er jeg ikke.

Derfor har jeg nu taget mig sammen og siet de styles fra, som egentlig er flotte nok, nye nok og pæne nok – men som jeg af en eller anden grund bare ikke får gået nok med.

Jeg har sat dem til salg på Zadaa appen, fordi den er så nem og smart at bruge simpelthen. Det fiffige er nemlig, at når du opretter dig, så udfylder du din kropsform og dine mål, således, at det du præsenteres for, passer til dig. Allerede dér er vi uhyggeligt tæt på en at undgå fejlkøb.

 

Jeg købte selv en buksedragt, da jeg lagde billeder ud af mine styles, og blev glad for at opdage, at Zadaa fungerer som sikkerhedsnet, og derved sikre at mine penge først når sælger, når alt er på plads, så jeg ikke bliver snydt. Smart.

Du kan iøvrigt kan se hvordan jeg ser ud i tøjet som jeg sælger, i videoen herunder.

 

Det gik let som en leg at få lagt billederne ud af tøjet, fordi der er ret få men vigtige ting man skal skrive, for at få den solgt:

  • Prisen i butikkerne
  • Din salgspris
  • Mærke
  • Størelse (her vælger man deres forslag)
  • Kategori (om det er en kjole, et sæt eller noget andet)

Det tog mig ikke engang 1/2 time at få lagt det hele op, og nu må vi bare håbe på at nogle af mine fejlkøb, kan gøre glæde i en luftfyldt garderobe et andet sted i landet. Jeg er i hvert fald glad for den ekstra plads i skabet.

 

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *