Jeg passer på mit hår med min Dyson airwrap Styler

Fra ødelagt – til velplejet hår

Mit hår har, som jeg tidligere har beskrevet på denne blog, været en del igennem: Alt fra ekstrem afblegning til extensions til det jeg har nu, striber. Og som min frisør sagde forleden, så er mine spidser ikke just “alive”. De er faktisk brændt af. Og som med alt andet afbrændt i denne verden, så får vores hår heller aldrig livet tilbage. Ligegyldig hvor mange kure man smører dem ind i, sover med om natten og serumer man sprøjter på, så er livet ikke sådan at opdrive bagudrettet.

Derfor er det ekstremt vigtigt for mig IKKE at begå samme fejl igen, med det nye uspolerede hår. Det hår som har fået lov at vokse ud, uden den helt udslettende afblegning, som jeg i mange år benyttede mig af, skal have førsteklasse behandling.

Det er mig derfor en glæde at kunne introducere mit hår (og Dig der læser med, naturligvis) – velkommen til Dyson Airwrap Styler’en som er en ny teknologi, der bruger op til 150 grader varm luft (normalt er krølle/glattejern går op til 200 grader) til at style håret.

Dyson Airwrap Styler

Sættet her indeholder alt hvad jeg har brug for – man kan både skabe volume i håret med rundbørsten, lave Hollywood krøller med de to størrelser af krølle-dele eller glatte håret med børsterne. Alle dele fungerer ved at Airwrap Styleren blæser varm luft rundt om varmepladerne, som skaber en såkaldt Coanda effect, der får luften til at følge den buede overflade. Derved dannes der en form for tornado af varm luft, som håret bliver fanget ind i, og derved bliver formet af. Og ligesom når man stryger en skjorte – så er det meget lettere når stoffet er lidt vådt, derfor skal håret være 20% vådt, da dampen er den som luften tørrer i den ønskede form (krøller, glat eller volume).

Min Hollywood styling

Jeg laver som regel krøller med de mindste krølle-dele, da mit hår ikke er så langt, og jeg synes de giver det flotteste Hollywood look, som jeg er ret glad for. Det er super let at anvende styleren: Man tager bare en tot ad gangen, og så “sluger” styleren nærmest håret, og gør arbejdet for dig. Jeg tæller til 15 og bruger tiden på at trække vejert i bund, så det bliver nærmest en helt meditativ ting for mig at lave hår. Og så endda med god samvittighed overfor mit hår, da styleren har intelligent varme kontrol, som sender signal fra pladerne til maskinen, som sørger for, at de ikke bliver varmere end nødvendigt.

Her kan I se hvordan mit hår ser ud efter et bad, og jeg har ladet det tørre lidt:

Og efter min stying med Airwrap Styleren:

 

Jeg er ærligt talt imponeret over denne nye hår-styler, og synes det er toppen at man kan gøre noget ud af sit hår, og samtidig tage hensyn til det nye hår, som gerne skulle holde sig i live i mange år endnu.

Du kan læse mere om Dyson Airwrap Styleren her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *