Jeg kom med vilje i god tid, da jeg bare eeelsker at sidde hos Rikke fra Lashbar og læse alle de blade, som jeg ikke nænner selv at bruge penge på. Har lovet mig selv, kun at købe  bøger mens jeg læser på TVM. Men lad nu det ligge. Jeg fik spist to små marcipanbrød, og så var det ellers min tur til at ligge på langs i to timers tid, for at få vipper i verdensklasse. Rikke, som ejer salonen, har fået ansat en masse søde vippe damer, og i dag var det Nadja, som lagde mine vipper på. Hun var smadder god, og ramte fuldkommen det look som jeg havde talt om – lidt mere pjusket, og længere vipper ind mod midten. De bemærkede iøvrigt mine vippers gode tilstand, efter jeg er begyndt at bruge M2 lash serum – som man også anbefales at bruge mens man har eyelash extensions på. Så det fortsætter jeg glædeligt med, og alt er således i watter og ånder fryd og gammen – på vippefronten.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *