Ja, og sådan her så jeg altså ud efter en lille times tid i Michells hænder. Han startede med at varme mig op, ved at ryste mig blidt, mens han masserede mig på brystet (altså ikke på brysterne!!) og op langs nakken, og sådan nærmest under kravebenet. Det gjorde lidt ondt,  da jeg var meget spændt. Imens talte vi om, hvorfor jeg mon spændte så meget. Jeg kom frem til, at jeg gerne vil gøre alt helt perfekt. Der er ingen områder i livet, hvor jeg ikke syntes alt skal være helt tip top. Og så sagde han noget, der fik mig til at græde. At jeg skal give slip på mine forventinger til mig selv, og opdage, at jeg allerede er helt perfekt, sådan som jeg er. Når jeg bliver stresset over noget jeg har gjort “galt” så skal jeg bare sige sætningen “sådan er jeg”. Det er da den dejligste sætning ever! Den rørte mig meget dybt, og jeg kunne pludselig slappe helt af, og trække vejret helt i bund. Min oppustede mave gav slip, og hele min krop summede af indre lykke over min nye indsigt. Da jeg fik knækket ryggen og nakken (der kom en ekstra mand ind, som skulle holde min overkrop ned mod måtten, mens Michell vred min bagdel hver sin vej) – efter det græd jeg igen. Forløsning og ren energi strømmede rundt i mig. Da behandlingen var færdig, lå jeg helt most ned i briksen og slappede af i hver eneste muskel. Michell sagde, at jeg skulle huske hvordan den her følelse var. Det her er dig, sagde han. Sådan her har du det, når du er dig. Husk det. Jeg husker det. Og har bestilt en tid igen, til når jeg kommer hjem fra Australien. Kan virkelig anbefale sådan en behandling her. Som i virkelig, virkelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *