Interior design på bloggen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har netop fået disse tykke langhårede lammeskind fra Rosborg Møbler – som er en helt ny webshop, der rammer totalt plet i min smag. Der er ikke mange ting på den side, jeg ikke ønsker mig i hver fald! 

rosborgmøbler

Lyset vælter ind gennem ruderne i min lille lejlighed på Østerbro. Og det selvom de er møgbeskidte, i det vinduespudsning har været stærkt nedprioriteret vinteren over. Når jeg lukker øjenene, er der stadig lyst inde bag øjenlågene. Min lejlighed har nemlig fået nye ludbehandlede gulve (Note: De er slebet ned, og efterfølgende blevet vasket med ludsæbe 2 gange). Forskellen fra de træ-gule gulve, med en masse mørke ridser og halvblanke overflade, til de hvidstøvede lyse planker, gør rummene væsentlig mere lysreflekterende end før. Og de gør i tilgift undertegnede en lille smule lykkelig.

Untitled-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lad mig med det samme afsløre, at det at tømme hele sit hjem for møbler og gøre klar til gulvafslibning, trækker andet end rustne søm fra gulvbrædderne ud. Ikke mindst når gulvmændene aflyser to dag ei træk, og man således kan holde påskeferie på sin madras, uden et eneste møbel inde for rækkevidde. MEN, og dette men er vigtigt, for i processen fik jeg smidt ALT ud, som jeg ikke orkede bære op på loftet. Og det var ikke så lidt. Jeg smed endda ting ud, som jeg ville komme til at mangle, når mit hjem skulle samles igen, og derfor har jeg købt er par nye ting, og lavet en lille liste med de ting, jeg stadig mangler. Min mor Mullen kalder det renselse. Jeg kalder det forårs rengøring.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grenene er fra Ikea, glasvasen er købt for længe siden i en designbutik i Felds, skænken er fra Bolia, det samme er bordet og læder ryglænet er hjemmelavet, købt på DBA.

1. Ved siden af grenene vil jeg gerne have et stort Hovet spejl fra Ikea og over bænken vil jeg hænge to sorte arkitektlamper, og så ønsker jeg mig 4 nye barstole i lyst træ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mors ting er sat i system, og de vigtigste af min morfars billeder (han var kunstmaler) står og venter på at blive hængt op en dag. Selv vil jeg gerne have et kæmpebillede (væg-til-væg) for endevæggen hvor tøjstativet står.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pønser også på at få sat min mors madras op i hoftehøjde, med en skænk under, så den også kan fungere som sofa med et pænt formsyet sengetæppe på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUde i gangen har jeg fået en ny skohylde og et nyt tæppe, som begge er fra Ikea. Collagen på væggen, har min veninde Nanna lavet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min nye madras er fra Dream Zebra. Jeg er så glad for den! Især i disse dage, hvor jeg er sygemeldt og ligger en hel del ned. Du kan iøvrigt stadig nå selv at få fat på en med 370 kr. i rabat på, hvis du bruger rabatkoden CARLADREAM. Tilbudet gælder til og med 6. maj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metalspanden købte jeg for nylig i Malmø i butikken Granit. Her gemmer jeg mine bonner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I mit soveværelse har jeg sat et makeup bord op, som faktisk bare er en hylde jeg havde liggende på loftet. Spejlet er fra Ikea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mit køkken er langt fra som jeg gerne vil have det. Men det hjælper med lidt små grønne planter hist og her. Nye viskestykker og så selvfølgelig det nye gulv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

100p at jeg skal have en ny bordplade og nye greb på lågerne. Vil også gerne af med overskabene, men det må jeg ikke ifølge lejekontrakten. Fordømt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hælder altid opvaskesæben op i nogle pæne juiceflasker, som jeg havde med hjem fra LA. Og så er jeg ret glad for Urtekrams håndsæber, der dufter skønt uden at ødelægge naturen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min altan skal males..! Men det er smart med et par høje stole, så jeg kan sidde med benene ud over kanten og spise morgenmad i solen, som skinner hver dag fra kl. 6-12.

– du kan se min inspiration og udgangspunktet i dette indlæg.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Rosborg Møbler og Dream Zebra

 

2 thoughts on “Interior design på bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *