I’m making lemonade!

IMG_4064

Hvad nytter det, at man har vundet verden, og alting er okay, og solen skinner dagen lang, og når den ikke gør, kan man blot ligge sig i sin opvarmede spa og drikke hvidvin i skæret fra månen og stjernerne, alt imens mændene, der ligner noget fra en kalender ringer og inviterer på middag og intet truer i det fjerne, når man ikke udvikler sig?

IMG_4117

Jo, man opfinder noget nyt.

IMG_4125IMG_4124

Amerikanerne er muligvis verdens dygtigste til at opfinde nye ting. De sælger for eksempel juice med  nødder og vitaminer i, og bygger huse der ligefrem pynter i gadebilledet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det inspirerer, gør det. Ting der muligvis slet ikke er nødvendige for at få en hverdag til at hænge sammen, ja selv de bittesmå ting så som juiceflasker i tykt glas med rene råvarer, bliver der tænkt på- og udviklet hér – bare for at få lidt fest i gaden. Og jeg elsker det! Huse skal da have plads til at man kan sidde på taget og grille kæmperejer, og nyde udsigten til palmer og blåblå himmel så langt øjet rækker. Det er da soleklart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LA kender innovationen tilsyneladende ingen grænser, og opfindsomheden er ikke til at overse. Tag for eksempel denne mand, som på trods af mange milioner på bankkontoen, vælger at klæde sig som Jesus for at sprede sit kristne budskab i Hollywoods natteliv. Dét er fandeme originalt!

IMG_3939

IMG_4119

Budskabet fik dog ben at gå på, da jeg i går mødtes jeg med Janni, Kristina (bag kameraet), Lars og Michael, som alle er danske som jeg selv. Øøøj, tænkte jeg og gøs lykkeligt, da vi ankom til Sky Bar, med udsigt ud over the Hills for at fejre weekenden med rigelige mænger alkohol og god mad. Kristen eller ej – dét var en god aften!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristina arbejder for et Norsk tøjfirma her i LA, og vi snakkede om muligheden for at jeg kunne producere videoer for dem. Jeg synes at reklamebranchen er vildt interessant, og de ting jeg lærer hos Bully Pictures (lave budgetter, få aftaler hjem og lave storyboards) ville være super at kunne bruge i film og TV, hvor jeg rent faktisk selv skal instruere og filme. Jeg er meget interesseret i at lave smukke film til at promovere brands, på en ny måde end de traditionelle reklamefilm, og jeg drømmer om at få en kæmpe fabriksagtig bygning tæt på vandet, hvor jeg både kan bo og arbejde. Og så vil jeg have et bord som det her:

839e46406ab14c715e5ddc4bf22c9cdfOg derfra vil jeg sammen med mit crew bestående af min mor, Kalle og Sofiya (og andre mennesker jeg elsker, som vil med i firmaet) – lave innovativ PR. Som dette brand, jeg fik anbefalet af Dan, som jeg bor hos: Patagonia – de laver film for at brande dem selv via interessante dokumentarer, og jeg synes det er genialt! Så det er den retning jeg bevæger mig i for tiden – der tænkes ud af boksen, og jeg kan mærke, at LA er det helt rigtige sted til den slags.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFx. tænkes der store tanker hér, med udsigt til The Hills by night, fra penthouse lejlighed på Sunset Blvd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg på vej hjem fra arbejde, langs vandet fra Santa Monica til Marina del Rey.

Så vidt, så godt. Men jeg har kun ridset i lakken af den amerikanske hemmelighed, og jeg er nødt til at forlænge mit ophold herude i varmen betydeligt. Men ifølge min billet skal jeg flyve hjem d. 31. juli, og det er alt for tidligt! Så fra nu af vil jeg af indlysende årsager begynde at lave film for Kristina og hendes chef på min fridag, og håbe de vil forlænge mit internship hos dem. Der krydses fingre, køres 120 på freeway’en, spises sund morgenmad, bages cookies til de flinke håndværkere, der hjælper mig med at jumpstarte min bil når den ikke vil starte, og for nyligt lavede jeg endda limonade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASort quinoa, havregryn, kokosflager, chiafrø, mandelmælk, hampefrø og kirsebær.OLYMPUS DIGITAL CAMERAWhen life gives you lemon, make lemonade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tjek min tumblr blog for mine nyeste inspirationsbilleder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “I’m making lemonade!

 1. Og hvor er det fedt at du sender al kreativiteten og de gode vibes videre igennem din blog! Nu er jeg motiveret og inspireret til at give den en skalle (med cirka alt!) på denne her grå, regnfulde og kedelige danske lørdag. TAK!

 2. Hvor er det godt at høre Laura!:) You go girl! Nu vil jeg hoppe i seng, og drømme videre:)

 3. Det lyder superfedt det hele! Kom bare til at undre mig over om du så ikke skal besøge din kæreste hvis du forlænger internshippet?

 4. Hej Carla,

  Jeg er kæmpe fan af dig og din blog! Du er en kæmpe inspirationskilde hos mig 🙂
  Jeg er pt ude og rejse i 2 måneder i mit sabbatår, men døjer med en ekstrem hjemve til min familie, men mest af alt min kæreste. Jeg tænker, om du føler hjemve? Hvis ja, hvordan takler du det så?

 5. Jeg ved slet ikke hvordan det hele ender lige nu. Jeg tager en dag ad gangen, og tror på, at det bedste kommer til mig!:)

 6. Jeg savner også mine elskede derhjemme, og synes de mangler hver gang jeg oplever noget fedt. Men jeg tror på, at der er en grund til jeg skal være her nu, og De er i mit hjerte på trods af afstanden og tiden uden kaffelatte grineflip på Fannys altan, O.’s hæslige hawaii skjorter eller Mullen og Missens autist dans i stuen. Jeg ved at de også ønsker det bedste for mig – som lige nu er at være her. Det er jeg sikker på din familie og kæreste også synes.

  Kunsten i livet er altid at få det bedste ud af hvad du har lige nu, og ændre på det du ikke er tilfreds med. Hvis du virkelig hader at rejse, så tag hjem, og vent med at rejse, til du får lyst. Men hvis du rent faktisk elsker det, og blot tror at der går noget fra din kærlighed til dine elskede derhjemme, hvis du morer dig uden dem, så lad mig minde dig om, at verden er større end vi kan forestille os, og først når vi giver slip i de små forestillinger vi alligevel forsøger os med – kan vi opnå den storhed der venter alle os der tør!

  Jeg var selv tøvende med at tage afsted til LA. Alt for meget baks med visa, papirer og penge på lommen ikke mindst. Men skæbnen ville, at jeg ikke fik en praktikplads, og ugen efter ringede Jason (min chef på Bully Pictures) og spurgte hvor jeg blev af – de ville have mig til LA og lave reklamefilm. Og så tog jeg afsted. Selvom jeg havde O. og egentlig helst ville blive hos ham, og lege husmor med hair extensions og strutskørt på. Nu leger jeg med livets mange muligheder i LA, stadig med strutskørt på, men med mit eget hår på hovedet og en fornemmelse af endelig at være helt mig selv.

  Held og lykke med dit sabbat år, og jeg håber du finder din vej ud af hjemveen på den ene eller den anden måde.

  <3 Carla

 7. 1000 tak for dine fine råd, dem tager jeg virkelig til mig. Det er dejligt, du gider give dig tid til at svare på sådanne spørgsmål. Det er en større hjælp, end du tror. Tak!

 8. Det er virkelig en fornøjelse at følge med i dit LA-eventyr! Man får næsten lyst til at pakke sydfrugterne og kommer afsted!
  Hvor er din fede leopard jakke fra? Jeg er leopardo-freak – og har forelsket mig i den!
  Sender god karma og saltlakrids fra DK ;o)

 9. Hvor er det godt at høre:) Jeg synes det er helt kanon at bo her i LA, selvom jeg normalt glæder mig til at komme hjem igen, når jeg er på ferie. Så det må være US der i særdeleshed tiltaler mig.

  Jakken er en gammel sag fra H&M!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *