I egen juice eller noget

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEndnu en uge er gået i mit liv som tilrettelægger elev med hang til sundhed. En hang, der går umage i spænd med nattelivets mange fristelser. Det er let nok at være sund og flittig fra mandag til torsdag, men herfra begynder fornuften at knibe. Og nu er det blevet tid til et kort tilbageblik på hvordan ugen kom til at se ud med sundhedens benhårde hornbrille på:

+

 • Jeg fik trænet 5 gange denne uge. Jeg er svært tilfreds.
 • Jeg har givet mig selv bindevævsmassage med sugekoppen og Bio Oil hele 4 gange, og har blå mærker på mine lår, men de føles jævne og jeg tror det virker mod appelsinhuden.
 • Jeg har spist efter min blodtype, og eksperimenteret med at spise mindre (lykkes ikke hvert måltid, men et par gange i løbet af ugen)

 • Jeg har kun lyttet til hypnose lydfilerne om vægtab 3 gange denne uge… Så det vil jeg gøre mere den kommende uge.
 • Fredag og lørdag op i rosé og tatar med mayo bund på det nye og yderst festlige spiseted Llama. En nat pizza blev det også til, og det tæller altså ned. Jeg brændte tilmed min gane noget så hæftigt.

Jeg har derfor besluttet mig for at rense lidt ud, inden jeg på onsdag drager mod Norge for at smage på norsk mad, og prøve norske aktiviteter, helt uden at kunne tage hensyn til hverken blodtype eller buksestørrelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har i dag kun “spist” juice, og det gjorde jeg også i går, og har planer om det samme i morgen. Juice kuren varer rigtigt i 7 dage, men jeg skal som sagt til Norge, så jeg nøjes med tre dages udrensning.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg købte ind for ca. 250 kr. i dag i Rema 1000, og har nok til at lave juice til 3 dage. Det er lige knapt 30 kr. pr måltid, og dermed nogenlunde det samme som jeg bruger på mad normalt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Her er denne dags tre ud af seks juices.

Den første til venstre er juicet af en pære, 2 stilke bladselleri og 2 cm ingefær.
Den var ret god, men jeg havde overdrevet ingefæren, og drikken blev derfor lidt for stærk. 

Den næste grønne drik, har jeg juicet en tyk skive ananas og 100 g. broccoli, som derefter er blendet sammen med 100 g. agurk og en kiwi.
Jeg synes kiwi er lidt træls i juice, fordi de små korn sætter sig i tænderne. Men det smagte sødt og friskt på samme tid, og en skøn drik, også for dem der ikke er på juice kur.

Den røde drik er juicet på 3 æbler, og blendet med 100 g. hindbær og en spsk. Husk.
Denne juice var meget sød, og nok egentlig for sød til min smag. Men jeg drak op, bevares. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dagens sidste to juicer drak jeg efter en omgang meget blod yoga og en lang gåtur.

Den røde er lavet ved at blende 200 g. hindbær. 5 cherrytomater, lidt vand og basilikum.
Uventet smagskombination, men ikke desto mindre velsmagende. Det er som om, at tomaterne ikke smager så kraftigt når de bliver blendet med hindbær.

Den anden er juicet på 250 g. gulerødder, en skive ananas og en lime. Som derefter et blendet med en chili, en blød abrikos og frisk koriander.
Uden tvivl min yndlings so far! Virkelig fan af koriander og chili i en sur-søde juice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første dag på juice udrensningen var pære let – og i dag er det også gået uden de store kvaler. Jeg føler mig allerede bedre til mode i kroppen, og glæder mig til de lækre juices jeg skal drikke i morgen.

4 thoughts on “I egen juice eller noget

 1. Jeg er på 3. dagen nu – og GLÆDER mig til at spise fast føde igen i morgen!:) Mend et har faktisk ikke været så svært at komme igennem, og jeg føler mig helt frisk og klar til alt!:)

 2. Gud hvor er det sjovt.
  Har fulgt din blog i lidt tid, og pludselig ser jeg et billede af den gård jeg bor i. Det er altså en lille verden, hvis du bor i samme ejendom som jeg mens du er i KBH…. 🙂
  / Carina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *