Hypnose mod overspisning og dårligt selvværd

Screen Shot 2014-08-28 at 16.14.09Som du muligvis har bemærket, har jeg denne uge sat mig som mål, at få fat på en god hypnotisør, der kan hjælpe mig med at styre min vægt, og mine tanker herom, ikke mindst.

Jeg fandt Jeppe Schjøtz, der på sit profilbillede virkede bekendt fra noget tv jeg vist engang så ham i. Han havde et venligt blik, og så sig ikke for god til at folde skjortekraven uden på blazeren. Han er en god mand, ham Jeppe, tænkte jeg. Ham kan jeg stole på, og hans hjemmeside ser så tilpas organiseret ud til, at jeg nok ikke ender som en galende høne med sparkende spjætben, men derimod kan forvente mig en professionel behandling, af en venlig og kompentent mand. Jeg gør det sgu!download Her ser du Jeppe. Den gode mand.

Min intuition fik ret. Jeppe bød mig mandag morgen velkommen på sin klinik i Århus, for dernæst at guide mig igennem en proces, der bevidstgjorde mig om netop – min intuition. Jeg kom efter mange års mislykkede forsøg, langt om længe ind til essensen af de ubevidste følelsesmæssige sammenkoblinger jeg har med mad.

Se hvordan her:

Som jeg nævner i videoen, så kan hverken jeg eller Jeppe trylle. Det at styrke selvværdet er en livslang proces. Men jeg kan allerede mærke store forandringer i min måde at tænke om mig selv på, efter bare én hypnosebehandling. Og de mp3 filer jeg har downladet fra hans side, er virkelig effektive til at minde mig om, hvorfor jeg skal huske at elske mig selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis du vil prøve hypnose, og ikke lige bor i Århus – så kan du få 25% rabat på lydfilerne, ved at  bruge rabatkoden carlachloe – når du har fundet ud af hvilket problem du vil arbejde med fra listen her.

Jeg kan i hvert fald på det varmeste anbefale Jeppe, hypnose og det at finde frem til HVORFOR jeg har et problem, og ikke blot beskæftige dig med at slippe af med symptomerne.

Første hypnose behandling koster kr. 1500,-
Efterfølgende hypnose behandling koster kr. 1100,-
Studie rabat til fuldtidsstuderende samt unge under 18 år
koster kr. 1000,-

 

2 thoughts on “Hypnose mod overspisning og dårligt selvværd

  1. Kære Carla

    Hvor er det dejligt at se dine klip. Jeg bliver så glad, når I sætter fokus på, at vægt og overspisning er en tanke- og følelsesmæssig ubalance. Jeg er helt enig (jeg har været der selv og arbejder selv med samme mønstres i dag). Og for mig er pointen i det hele, at vores urmenneskehjerne ikke er i stand til at skelne, om der reelt er “fare” på færre (hvilket den tror der er, hvis vi ubevidst siger til os selv, at vi ikke er “rigtige”, gode nok, at maden ikke er sund nok osv.) eller om det er noget, vi bilder den ind. At vi derfor skal arbejde med vores tanker og ubevidste overbevisninger for at komme ind til kernen, genoprette ubalancen og blive i stand til at nyde vores mad – nøjagtig som du oplever. Tak fordi du deler din “rejse” 🙂

    Kærlig hilsen Charlotte

  2. Hey Charlotte, hvor dejligt at se og høre, at du kan bruge min video til noget. Jeg er den dag i dag, fuldstændig fri for min cola zero afhængighed, men kæmper stadig med overspisning. Men jeg starter et coach forløb på mandag, så der bliver arbejdet på sagen!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *