“Hvordan skal jeg nogensinde tabe mig?”

– tænker jeg, mens jeg spiser en håndfuld peanuts, på vej hen for at stemme. Jeg spiser når jeg er presset. Måske for at øge det – altså presset – endnu mere, i håb om en form for forløsning. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed. Jeg er stadig lige forstoppet, fyldt med luft, og jeg skal sende live valg radio fra 18-02.

11202646_10153430091698377_3537652856681685267_n

Valgaften og varm luft

Situationen bliver ikke mindre kaotisk, af den hjemmeværnsmand, der kort efter min ankomst, går rokoko og nu hiver mig i armen, fordi jeg åbenbart har brudt loven, lige før jeg skal til stemmeurnen: Jeg er gået op fra den lumre gymnastiksal, med mit valgkort i lommen, fordi mit radiosignal er elendigt i den lumre gymnastiksal, og jeg alligevel først skal igennem om 10 minutters tid. Det må man fanme ikke.

Hvorfor skal det altid gå ud over blondinerne?

Screen Shot 2015-06-19 at 23.08.19

Her ses jeg til træning med Jacob fra Fitter than Fit  i mit træningsoutfit fra Kari Traa

Kagen lokkede mig

Tilbage til spørgsmålet om, hvornår jeg mon vil tabe mig – skal jeg lige huske at sige, at jeg jo er i fuld gang med det, forstået på den måde, at jeg træner med min personlige træner Jacob (følg ham og mine posts her) og jeg max spiser 1800 kalorier om dagen. Det har ind til videre været mere end rigeligt. Jeg har følt mig mæt hele tiden, og spist hvad jeg ville, bare lidt mindre af det med mange kalorier i. Alt sammen fint og godt. Men da jeg senere på aftenen opdager et catering bord, med hvid chokolade og nødder på – må jeg sande, at de 1800 kalorier simpelthen ikke rækker helt til kl. 02.00, på en valgaften med så meget varm luft (ikke mindst i min mave).

Jeg spiser den hvide chokolade, og den dårlige samvittighed smitter af, helt over på i dag. Jeg beslutter mig således her til morgen, for at springe morgenmaden over. Men hvad møder mig, da jeg kommer ind på redaktionen? Kage. Og det lige så langt øjet rækker.

Klip til undertegnede, der skærer papirstynde skiver af en cheesecake, jeg VIL fortryde ikke at have smagt på. Jeg lover mig selv, at dette bliver mit sidste fejltrin. Nogensinde. Jeg spiser kagen med plastic ske, og læser nyhederne i stilhed.

Screen Shot 2015-06-19 at 23.08.58

New day New me

Og nu er det allerede blevet aften, og jeg har vel sprunget kalorieregnskabet med noget der ligner 1000 kalorier siden i forgårs.. Jeg tænker: Fred være med det.

Imorgen er der en ny dag. Oven i købet en træningsdag med Jacob, og lur mig, om jeg ikke snart slipper af med forstoppelsen, den varme luft og de ekstra kilo, alligevel.

Du kan følg processen på min snapchat: carlachloe, hvor jeg på onsdag skal til Body SDS behandling for min fordøjelse hos ham her. Det skal nok gå, alt sammen. Det lover jeg (mig selv).

Skrevet i samarbejde med Fitter than Fit  / Kari Traa 

One thought on ““Hvordan skal jeg nogensinde tabe mig?”

  1. Det husker jeg – og forsøger at tilgive mig selv og slutte fred med min indre hårde dommer. Glad og fri:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *