Hverdagsprinsesse og sundt hår #2

ig Dette indlæg indeholder affiliate links
På billedet har jeg Style Extensions på, som tager 30 sek. at påføre og de sidder fast hele dagen (og natten med).

Jeg har altid elsket luksus.

Guld, marmorbeklædte badeværelser og rigelige mængder champagne, er ting som får mig til at blive helt saglig og glad. Og sådan har det altid været. Jeg har aldrig været til mættet studenterhår, møbler bygget af ølkasser eller typen, der tjekker bonen, beskytter sofaen med linned eller ruller gardinet ned i flyet inden afgang. Det er der ikke meget hokuspokus over, hvis du spørger mig. Tiden er for knap til ikke at tænke i nye baner, få gjort det man virkelig elsker og give sig selv et overraskende liv. Forholdet mellem tanke og virkelighed må ikke være så låst fast, at vi ikke oplever det vi kan, mens vi kan det, hvis det giver mening.

Jeg propper derfor luksus ind overalt hvor jeg kan. Og det selvom de fleste af mine dage er helt almindelige, og jeg desuden intet ejer af marmor. Skraldet skal ned. Skjorter skal stryges og middagen står ikke altid på stenbidderrogn og små luftige blinis med cremefraiche og finthakkede rødløg. Og det er selvfølgelig helt okay. Men man skal ikke holde sig selv for god til at peppe diverse pligter op med liflig musik og en god iskaffe, det gør jeg selv, og nyder faktisk, at gøre mig umage, selv med de mindre festlige ting i hverdagen.

IMG_7677

Sundt hår

Som den opmærksomme læser af denne blog ved, er jeg holdt op med at farve mit hår (De kan læse om beslutningen her). Det er ellers en begivenhed jeg har forbundet med luksus, og krisen er med andre ord indtruffet. Ikke blot på grund af den udgroning, der faretruende minder omkringstående om, at jeg ikke er så blond som jeg gerne ville give udtryk for. Men også fordi jeg ikke får min 3-månedlige wellness oplevelse hos frisøren. Men, for der er selvfølgelig fundet en løsning på problemet: Jeg har købt nogle super lækre hårprodukter gennem denne style webshop, som min gamle kollega fra Dennis Knudsen har åbnet (så cool!). Og dét skal jeg da lige hilse at sige, giver lidt luksus til hverdagen. Før det første synes jeg, at hår skal dufte af noget. Dufte er luksus – igen, mætte studenterhår og lugten af pande, kan ikke noget. Så hår-olien med duft i er genial, da den både plejer og tilfører håret en ren og lækker duft. Jeg har også fundet ud af, hvor meget en god shampoo kan gøre for hårets kvalitet. Jeg har tidligere været ret ligeglad med hvad jeg brugte, fordi jeg troede, at håret var ligeglad med luksus. Men det er håret ikke. Hår elsker luksus. Hår bliver blødt og medgørligt af luksus. Og min nye hårkur er så meget luksus, at jeg næsten har lyst til at bruge den som øjencreme, men den skal altså i håret, og håret siger tak.

Hvad giver dig luksus i hverdagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *