Hverdagsmad: Vietnamesiske forårsruller

SuperBrugsen hverdagsmad

Jeg har i samarbejde med SuperBrugsen lavet denne madvideo, som test på et nyt videounivers hvor udvalgte bloggere viser deres yndlings hverdagsretter. Min første af slagsen er vietnamesiske forårsruller, som jeg selv på en travl hverdag, kan nå at bikse sammen på en halv times tid – ikke mindst hvis jeg handler ind i Super Brugsen, hvor man jo kan få ALT! Hvad synes I om filmen? Og hvad er jeres yndlings hverdagsret? ( I må meget gerne kommentere herunder!).

Se den fulde opskrift på vietmanesiske forårsruller her: migogminmad.dk

Ugens vlog og konkurrencevinder:

I skal selvfølgelig ikke snydes for en “normal” vlog med makeup fifs (videoen herover) – denne uge viser jeg hvordan jeg pifter mig op efter en lang skoledag, og så glemte jeg fuldstændig at finde vinderen af sidste uges makeup giveaway i videoen – men hun er altså fundet.

Vinderen af mit makeup kit er: Frederikke Harbo Larsen – tillykke med dit nye makeupsæt!

Her er en liste med links over det makeup jeg bruger i ugens vlog:

De metallic pensler jeg bruger kan købes i Magasin og udvalgte Matas’er

Concealer 

Setting brush

Highlight

Setting pudder 

Dermablend settingpudder

Bronzepudder

Concealerbørste

Foundation

Min blender er udlånt af BlendTec, som er kendt fra “Will it blend” – en af verdens bedste blendere. Et køkkenredskab jeg allerede er blevet ultra afhængig af – da den fx. findeler grøntsager og nødder så de bliver helt smooth og cremede. I like!

blendtec-designer-625

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med SuperBrugsen 

6 thoughts on “Hverdagsmad: Vietnamesiske forårsruller

  1. Lækker vlog og lækker opskrift! I flere af dine videoer har du super flotte pink læber, og jeg synes også det ser ud som om du har noget på læberne i denne vlog? Må man spørge hvad det er? Det ser så godt ud!

    Mvh. Kristine.

  2. Åh det er også bare yndlings hverdagsmad! Skal det være den frække fredags version, så bruger jeg kyllingenuggets (skåret i skiver) i rullerne og dypper dem i chili Mayo (men ja, så røg al sundheden lige ud af vinduet) 😉 Ellers er nogle af mine favoritter grøntsagssupper. Synes det er sådan en dejlig og nem måde at spise sundt – og lækkert på 🙂 Jeg er iøvrigt mega fan af især piaskoekken.dk – og er også lige faldet over slankemor.dk – elsker at finde inspiration til nemme og sunde hverdagsretter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *