Hvem er “Han?”

Først vil jeg bringe en undskyldning, thi jeg er fuld mens dette blog indlæg bliver skrevet. Jeg er netop kommet hjem efter en hel dag i solen, og i de sene nattetimer har jeg nøgenbadet i min gamle roklub, drukket Øl og spist nødder. Grint har jeg også. IMG_7351

Fiat afslag
” “, siger det, mens jeg åbner mailen fra Fiat chefen, og jeg bemærker, at overskriften “Status” får mig til at tænke “åh nej” mens min computer trækker tiden ud med badebold og tænketid.

Det er nu næsten 4 dage siden, Christina og jeg var til møde hos Fiats PR chef, for at pitche et nyt social media koncept. Ideen havde jeg udviklet med min amerikanske chef på We are Stateside, og nu var det blevet afgørelsens time, og et svar skulle falde for vores anstrengelser.

Jeg læser, og der står, at de må takke nej til tilbuddet.

Chefen klatrede op, og trak stigen op efter sig. Nu står vi hernede, og må finde nye brands at pitche for.

IMG_7386Grusfilm
“Må jeg filme dig og din grus?”

“Whatever makes you happy?”

Siger manden og peger mod sin have, der netop har modtaget et læs grus til de nye fliser der skal ligges i haven.

Jeg tog i denne uge en god skive af comfortzone pølsen, og drog ud i en grusgrav, for filme en lille film for min ven Christian, der er den heldige ejer, af netop sådan en. Altså en grusgrav. Resultatet vil i få at se inde for de nærmeste par dage. Jeg toppede oplevelsen ved at tage tylskørt på den sidste dag, og det var et hit.

IMG_7398 copyTuborg reklamefilm
I tirsdags indtog jeg en settet til en ny Tuborgreklamefilm med en tilstedeværelse, som på de fleste må forekomme overvældende. For jeg havde i dagens anledning make-up artist kasketten på. En kasket, jeg sidst trak over hovedet for adskillige år siden, da jeg arbejdede hos Dennis Knudsen i hans salon i København. Men parykker, skæg og make-up blev holdt i skak (af undertegnede) mens Magnus og Tim Christensen aka Martin Høgsted gjorde sit job, og fik alle til at le på stikord og blikke ingen nogensinde vil kunne efterlige. Fuck en sjov dag! Ikke mindst afslutningen var fyldt med øjeblikke af fuldkommen fryd. For jeg tog nemlig den tvivlsomme beslutning at køre med produktionen til Brønshøj, og sad således bag i en kæmpebil, med en 6pack og høj musik. Sammen med ham, som jeg tidligere på dagen, havde hørt mig selv spørge højt ud i rummet: “Hvem er han?”.
IMG_7439 Mit outfit: Top: H&M, bukser: Kari Traa, yoga måtte: Cascall med et svedabsorberende tæppe over fra Yogamatters (kan ikke finde min elskede Yama måtte!)

Yoga sensation
Dette var også ugen, hvor jeg fik en af de oplevelser, som er grunden til at jeg dyrker yoga og ikke alt muligt andet. For efter en mildest talt krævende hot yoga flow time, var det som om, at hele min krop summede af lykke og alt føles pudseløjerligt i kroppen. Jeg lå i afslapningsstillingen “sarvasana” og tænkte på, at hvis jeg var en munk, var det nok nu jeg fløj. Men jeg er bare Carla Mickelborg fra Østerbro, med hang til rosé, gode folk og hindbær på stranden. Jeg fik det hele denne uge, og mere kan man ikke forlange af syv dage i sit liv.

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Hvem er “Han?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *