Hvad skønhed ikke kan føre til

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå min tur til Røros (som jeg vil skrive om i den kommende uge) minglede jeg allerede i flyet på vej derhen. Det kan betale sig at rejse med stil. 

Så vidt jeg ved. Og det er ikke så meget, men nu kommer der lidt: Et ansigtet er ikke bare et ansigt. Der er et udtryk, dit vistitkort til omverden, der på et splitsekund vil fortælle de omkringstående en lille historie om dig selv. Om man smiler bredt, eller stirrer tomt på den man møder på sin vej, står enhver frit for. Men lad mig nu kommer med en anbefaling til dem, der holder af sociale fortrin, selv på en søndag i oktober.

For her kan du nemlig gøre noget aktivt. Erfaringen har talt sit tydelige sprog, og jeg må konkludere, at når jeg gør lidt ekstra ud af mig selv, kommer der så mange flere sjove og gode ting til mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEr jeg den eneste der bare elsker at vimse rundt i morgenkåbe (min er fra Hoff by Hoff) og vente på neglelakken tørrer og ansigtsmasken fugter huden helt igennem?

Og det er slet ikke svært at få lidt ekstra glam ind i din hverdag. Her følger 4 drønlette trin:

1.
Lad natten hjælpe the good look på vej, og udnyt at du her kan pleje huden med ekstra fede cremer, uden at nogen rynker på næsen over din spejlglatte pande. Jeg sover ofte med en fugtmaske på den ene nat, og selvbruner den næste. Således vågner jeg op med gennemfugtet hud den ene morgen, og den næste er har min hud fået en fin teint. Jeg masserer Rudolp Cares Acai Facial Scrup Mask ind i huden og lader den sidde på natten over, da den er fyldt med plejende olier. Og så tager jeg  The Organic Pharmacy’s selvbruner på, som er fri for parfume og parabener, og giver den smukkeste naturlige farve.

2.
I badet vasker jeg mig med en pebermynteolie bodywash, som jeg synes er yderst forfriskende. Så er huden ren og klar til en god omgang olie og evt. lidt bindevævsmassage på mine lår – med enten Bio Oil, som skulle kunne forebygge strækmærker, eller Karmamejus body oil HopeBegge olier efterlader huden gennemfugtet hele dagen, og især efter bindevævsmassagen føles huden vildt lækker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA3.
Mit hår er stadig mærket af mit platinblonde look dengang jeg var 18 år og synes det var super fedt. Så jeg plejer det med gode produkter, og forsøger altid at huske at bruge en varmebeskyttende serum inden jeg glatter det. Jeg bruger GHD glattejern, da det simpelthen bare er det bedste for håret, da det holder en konstant temperatur og man kun behøver at føre det gennem håret én gang. For at fjerne det gule skær i håret bruger jeg en lilla shampoo, enten fra Loreal eller evo – som begge er vildt effektive. Husk en god balsam herefter, da hårstråene skal lukkes igen. Du kan læse om mine yndlings hårprodukter her.

4.
Make-up er et helt kapitel for sig – og jeg synes det er såååå skønt at kunne gøre sig ekstra fin, selv i hverdagene. Tjek mit indlæg om min make-up her, hvor jeg også har lavet en temmelig omfattende video, der viser alle trinene.

tumblr_mk14zrXr6g1r2mt3jo1_1280-652x326

Mens disse linier skimmes, har jeg taget mit løbetøj på, og vil nu løbe mig en god tur i det fine vejr. GOD søndag derude! Og husk at disse punkter kun er råd, og make-up frie dage er en kærkommen ven, selv på Mickelborgen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *