Hvad er kærlighed? #1

IMG_1340 Outfit Extensions // Djarling | Eyelashextensions // Lashbar | Hvid t-shirt med god pasform //  Blue Sportswear | Mørkegrå jersie bukser // Decoy  | Glas // Spiegelau

TV Osteklokken
Og det er allerede fredag aften, og jeg står midt på Østerbrogade med min lånte pels og det helt store smil på. Jeg har spist alle mine yndlings ting fra Sticks and Sushi, skålet i champagne, og krammet alle dem jeg i denne uge (og måneder op til) er kommet rigtig tæt på. For det gør man, når man laver TV. Man kommer tæt på hinanden. Alle arbejder mod samme mål, under pres, og med stor passion. Bragene fra omverden, føles som bittesmå rystelser inde i TV oste-klokken, og derfor er jeg lidt rundt på gulvet nu, udenfor i den friske luft.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farvel-SMS
For jeg læste faktisk om et stort brag, der efter alt at dømme, var startet i det fjerne Jylland, her til morgen. Braget kom fra en iPhone sidst set i Århus, der havde skudt en afskeds SMS afsted, endnu før løbet for alvor var sat igang. SMS’en landede lige i skødet på mig, som jeg ellers sad så mageligt og fik lagt make-up på i TV klokken. Beskeden kom fra ham, der i den seneste tid har fyldt mine tanker, og fået mit hjerte til at banke hurtigt. Så dén gjorde afgjort stemningen aparte, altså afskeds beskeden – det gjorde den. Men efter en dyb indånding og min skingre røst, der bredte en følelsesladet sætning ud over de Københavnske Kanaler, måtte denne sidste optage dag gennemføres uden alt for mange tanker fra det fjerne. Heldigvis er det trygt og godt inde i TV osteklokken, og dagen rullede der ud af med kram og grin, som altid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOutfit | Hue // Kopenhagen Fur | Skjortekjole med A-form og bindebånd // Bøgelund Jensen | Halskæde // Dyrberg Kern | Push-up strømper // ITEM m6 | Grå ruskindsstøvler //  Tamaris Trend  Pels // Day Birger et Mikkelsen udlånt af Kopenhagen Fur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnnie får lyd på, som er pakket ind i et kondom. Det ler vi af. Og det skal man nok have været inde i TV Osteklokken for helt at forstå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALeggins // Kari Traa | Hvide sko med kork såler og læder mærke // Woden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alpehytte stemning i Kajakklubben her til morgen.
Kajak tøj // Kari Traa

OLYMPUS DIGITAL CAMERACarl Emil og ham med pengene.

IMG_1360Producent Pelle og jeg er glade for dybde, selv på TV.

IMG_1362Tilrettelæggeren Mette er en mægtig festligt pige, kendt for sin dybe sangstemme og sin nye enormt tykke øl-oplukker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg så med ét: It’s a wrap! Pludselig er jeg ude af TV klokken, og de søde kollegaer drikker ud, pakker de sidste lamper ned og takker for en fantastisk produktion. Tilbage sidder Mullen og Missen (min mor og min lillebror) på min høje seng og vipper lidt med benene. Og så tager vi på restaurant hvor vi spiser alt det vi har lyst til. Nøj hvor fint!

Kærlighed kommer i mange former. Osteklokke-formede, via snapchat, i den sprøde Ebi Hapser og endda helt indefra.

Jeg tror dybest set at det handler om at nyde kærligheden, mens den er der, og vise den al det nærvær man kan. For selvom tankerne helst vil beskæftige sig med fortiden eller fremtiden, er det kun i nuét vi lever.

Så jeg giver slip i de fjerne brag, og glæder mig over mit elskelige liv, fyldt med alt jeg kan håbe og ønske mig lige hér.

Lige nu, er der kun kærlighed.

2 thoughts on “Hvad er kærlighed? #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *