Humøret, der steg

5557802-yoga-monroe

Der skal meget til at ryste dette smukke land. Lige nu er et det Helles selfie med Obama, der får folk op af stolene. Jeg selv er kommet i alt for godt humør til at hidse mig op over den slags. Dem om det. I stedet bruger jeg denne uforudsete fridag til at dyrke Hot Yoga, sende ansøgninger til div. fonde (har ustyrligt mange udgifter for at komme til LA!!!), lave lækker sund mad, og så har jeg netop fået en sådkaldt “Fire and Ice behandling” fra cosmeceuticals firmaet IS (hudprodukter med en tilnærmelsesvis kirurgisk effekt). Min hud er simpelthen så tør, og kan slet ikke optage al den creme jeg smører på den. Derfor fik jeg denne frugtsyrebehandling, som dybderenser huden og giver adgang til mine serumer og cremer til at trænge ind i huden igen. Den reducerede de fine linjer jeg har om øjnene, og jeg blev vildt rød i hovedet af den, fordi den også fremmer fornyelsen af cellerne. Virkelig en god behandling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg fik også en blåbær smoothie…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og til hjemmebrug fik jeg denne creme med, som har solfaktor 50 (!) som man skal bruge ugen efter, for ikke at få pigmentpletter, da solen også skader huden om vinteren. Prøverne er tre små serumer, som passer til min hud på 25 år. Øjenserum med c vitamin, c og e serum og en fugtgivende serum, som jeg kan bruge i løbet af dagen, hvis jeg bliver tør i huden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *