Holy vajazzle – I want that ass!

Og man må sige, at jeg arbejder på sagen. Kur status, her på den 7. dag er som følger: Helt overordnet syntes jeg at Verdens Bedste Kur Vol. 2.0 er genial. Det er SÅ lækkert at man simpelthen får serveret en plan over de 4 uger man skal være på kur, hvor der står de ting man må spise. Så er der ikke noget at fare vild i, og man får også en masse grundviden med i bogen, om hvorfor det er godt at følge lige netop denne kur. Når det er sagt, så undrer det mig, hvorfor man nogle dage får temmelig meget mad, og andre skal gå og være halvsulten hele dagen. Det er lidt øv. Men som Bitz siger, så er ingen døde af at være lidt sulten. (Okay, det er nogen så, men ikke hvis de er på denne kur:). Det kan virke lidt uoverskueligt, hvis man ikke er vandt til at lave mad. For mange af tingene skal man selv bikse sammen, bage og klargøre til næste dag, for at man kan overholde planen. Men den del er jeg ret vild med. I hvert fald nu, hvor jeg laver eksamensprojekt, og selv styrer min tid. Jeg syntes det er en god kur, fordi jeg har tabt mig, ikke craver noget særligt, og har en god fornemmelse i kroppen. Men det er tidskrævende at være på kur, og denne er ingen undtagelse. Suppekuren var meget lettere at lave, men ikke en kur man kan følge i 4 uger, så alt i alt – Verdens Bedste Kur Vol. 2.0 – jeg er fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *