Hej Carla! dejlig, inspirerende blog du har. Jeg vil høre dig lidt omkring din kost. Jeg har fulgt dig i lidt tid og har været rigtig glad for at vi havde nogenlunde samme kostvaner, da jeg nemlig hverken spiser gluten eller laktose pga. intolerance, hvor du har været rigtig god til inspiration. Men nu hvor du er på VBK spiser du jo begge dele. Hvordan er det igen at spise gluten? og har du tænkt dig at gå tilbage til det efter VBK? – Varme vinter hilsner

Jeg har som du rigtig nok siger, også undgået gluten og laktose i laaang tid. Men synets ikke rigtig det hjalp på min mavepine, som jeg næsten fik dagligt. Efter jeg stoppede med at drikke Cola Zero og danskvand, blev det helt klart bedre. Men efter VBK er jeg stort set mavepinefri! Så det er altså ikke gluten og laktose jeg ikke kan tåle. Tror min mave fik for meget grønt simpelthen! Og intet kulhydrat stort set.. Og det kunne den ikke li’ simpelthen. Men det er jo smadder individuelt, og jeg kan jo ikke vide om du reagerer på samme måde. Jeg fik i øvrigt også en allergitest hos lægen, som sagde at jeg ikke var allergiker. Så nu har jeg fundet min kode!:) Håber jeg også du gør!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *