Guld – hvad for en tube??

Screen Shot 2015-08-02 at 22.19.55Se ugens video ved at klikke på dette link

Sidste uge på DR

Dette var ugen, hvor jeg havde min sidste dag på DR – og måtte sige farvel til hele tre redaktioner, som jeg havde været en del af: DR Århus: Under Hammeren, DR Ultra: Sofie Linde Show og her til sidst P3. Det vil føre for vidt at komme ind på alt det jeg har lært – for hold nu fest jeg har fået meget i min værktøjskasse – reportage, interview teknik, klippe og lave radio. TAK! Men min aller største glæde ved denne proces, har været, at jeg nu er helt klar over hvad jeg ønsker at bruge mit arbejdsliv på i fremtiden. Jeg kan simpelthen ikke lade vær’! Lige gyldigt hvor travlt jeg har, så elsker jeg bare at dele ud af mit liv. Både her på bloggen, på instagram (@carlachloe), snapchat (carlachloe) og nyeste skud på stammen – min youtubekanal, Carla Mickelborg.

Guldtuben

Det hele kulminerede i går aftes, hvor alle DK’s største youtubere var samlet på Bremen Teater, for at udnævne de aller mest succesfulde og dygtige af slagsen, i et storslået awardshow. Det var ikke sparet på noget – især ikke de fremmødte fans, som stod udenfor teatret for at tage skrigende imod deres idoler fra Youtube. Meget overrasket blev jeg godtnok over, at flere af de unge fans, også ville have billeder med MIG! Og helt vildt blev det, da en yndig lille pige begyndte at græde, fordi hun nu havde mødt mig. Jeg mangler ord.

Det er virkelig svært sådan for alvor at forstå, at de snart 16.000 følgere jeg har fået (på lidt mere end en måned), jo rent faktisk er rigtige mennesker, som sidder hjemme i stuerne med morgenkåben på og en portion havregryn, og ser hvad jeg nu har fundet på at snakke om denne søndag.

Jeg er så overdrevet taknemmelig for, at I vil læse, se og lytte med i hvad jeg selv synes er interessant – og jeg glæder mig SÅ meget til, at kunne gå all in i dette univers, når jeg er færdig med min fantastiske uddannelse som TV tilrettelægger.

Jeg skulle iøvrigt uddele Årets Style Award i går, og den gik til den skønne skat, Kristine Slot. Hun er også knalddygtig til at lægge makeup, sjov og med en skøn personlig stil – så det var meget velfortjent, synes jeg.

Se hvordan jeg selv stylede mig i går, og enkelte klip fra min snapchat under showet:

Her kan du se links og info om de produkter jeg bruger i videoen:

Solskinspudder, der virkelig får huden til at se sund ud, og tilmed er denne helt uden alt muligt usundt for huden 339,-

Mørk og lys concealer i ét – hvor den lyse er perfekt til at ramme brynet ind med 225,-

Kinderødt er altid godt til at få ansigtet til at se levende ud igen, efter et tykt lag foundation især denne, som er flydende og farver huden “indefra” i stedet for bare at ligge sig oven på huden som en pudder ofte gør 39,-

Øjenvippe buketter kan købes i matas, Magasin og Ilum bl.a.

Lys perlemor øjenskygge til at fremhæve og lysne øjet 169,-

Mørk øjenskygge til at ramme øjet ind med 169,-

Sort eyeliner, der holder og er let at påføre 219,-

Mascara der får vipperne godt adskilte, men også giver vold meget wolume og længde – tricket er at købe en lidt billig mascara, så man kan udskifte den så snart den begynder at blive tør, uden det gør for ondt i pengepungen. 139,-

Lys lipgloss, der får læberne til at syne større fordi der ikke er glimmer i 195,-

Min kjole fra Lucca – fuldkommen prinsesse og niceness. I love it!

Negle: http://wellnesskompagniet.dk/

St. Tropez selvbruner: http://www.selectedbycarla.dk/collect…

Eyelashextensions: http://lashbar.dk/priser.html

Djarling extensions: http://djarling.dk/

Kinderødt : http://www.billigparfume.dk/cart.php?…

One thought on “Guld – hvad for en tube??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *