Goal-setter workshop

Dette indlæg er en reklame for mig selv 🙂

FIND DINE GRUNDVÆRDIER PÅ NÆSTE WORKSHOP: D. 3. FEBRUAR 2019 KL. 10-14 PÅ NØRREBRO V. SØERNE

– tilmeld dig via mail: goalsetterdk@gmail.com

Mine værdier

At sætte mål uden at kende sine værdier – er lige så nyttesløst som at bygge et smukt hus, midt ude i luften, uden et fundament.

Jeg har selv brugt ufatteligt meget tid og energi på at styrke mine overbevisninger om, at lykken lå i luften mellem mine lår (jeg skulle tabe mig for at være lykkelig), og at jeg ville være skuepiller, koste hvad det vil.

Men på et tidspunkt fandt jeg dig ud af, at den trofasthed jeg gav mine falske overbevisninger – for nej, jeg var ikke glad – kunne jeg lige så godt bruge på noget andet, som rent faktisk var sandt og gav mig glæde, nu og her.

Nyt fokus

  1. For at ændre sine tankemønstre og vaner (vi gentager vores tanker hver dag, kun med 3% nye tanker om dagen!), tror jeg på, at et skub i den rigtige retning, er nødvendigt. Det kan være et citat man ser et sted, der pludselig får alt til at give ny mening, eller det kan være en workshop eller en coach, som kan hjælpe dig til at finde dine indre svar.
  2. Vores mål skal gøre os begejstrede, glade og få smilet frem, når vi tænker på dem. Det er i hvert fald den erfaring jeg har lært, og det som min mor og jeg hjælper folk med at nå ind til på GOALS workshoppen. For man kan sagtens nå sit mål, få sit drømmehus eller få en ny bil, uden at følelsen af frihed/glæde følger med, som ellers var intentionen. Vi skal længere ind, som Botoft ville have sagt. Ind til værdien, og det som du faktisk kan føle lige nu er her, hvis du giver plads til det. Helt basalt set, handler det om at give slip i tanker om andet end det, vi foretager os nu. Og så finde ud af, hvad det er vi ønsker at foretage os, naturligvis.
  3. For ikke at glemme denne nye idé eller tankemønster, er det meget effektivt at få visualiseret dem, og få hængt billederne op et sted, du ser dem hver dag. Vi har i goal-setter gjort det let for dig, ved at lave en stor kalender, med plads til dine udklip. Man kan få den i forskellige mål, men fælles for alle vores kalendre er, at der er store, så du ikke overser den, selv i en travl hverdag. De fungerer som en reminder på de ting du har sat dig for, og for det ikke skal være løgn, er alt jeg har hængt op på min kalender, gået i opfyldelse!

Min mor Mariane, som er uddannet coach, hjalp mig en eftermiddag for snart 5 år siden, med at finde min sandhed. Jeg fandt mine værdier, og de ting og følelser som gør mig ægte glad, og giver mig lyst til at give alt jeg har i mig, af bare begejstring og skabertrang – på et par timer! Tænk der ikke skulle mere til, tænkte jeg, og kom faktisk til at grine af mig selv, fordi jeg følte en kæmpe lettelse, nu hvor jeg ikke behøvede at kæmpe med min vægt eller skuespillerdrømmen længere. Det jeg elsker, er det jeg skal, og det startede jeg så med at gøre, lige så stille. Jeg begyndte at gøre mig mere umage med det jeg havde gang i. Stoppede tankerne om fremtiden eller fortiden, og var nærværende. Jeg tog en uddannelse som TV tilrettelægger, startede en YouTube kanal og nu kører goal-setter der ud af, med min mor og bror som anker og skabere i vores fælles virksomhed.

GOALS kalenderen

Design din egen kalender på goal-setter.com, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige formater. I designmodulet på sitet, kan du vælge at uploade dine egne billeder eller bruger vores, som baggrund på din evighedskalender. På kalenderen sætter man så udklip op af sine kerneværdier og månedens mål, så man effektivt (vi opfatter billeder 60.000 gange hurtigere end ord) bliver mindet om, hvad der betyder mest for en. Der ud over kan man skrive en daglig post-it, som beskriver de tre ting du glæder dig til i dag, eller noget du gerne vil, fx. at være nærværende i de aktiviteter du har i dag. Kalenderen kan bruges år efter år, da post-it felterne blot er nummererede fra 1-31, uden ugedage på, så de passer til alle år. Og så rydder man blot sin kalender for sidste måneds post-its og visuelle mål, så den er ren til en ny måned.

Workshop

Ud over at sælge store moodboard kalendre og store væg-collager som dem du ser ovenover, holder vi også workshops og foredrag om GOALS principperne. Vi ønsker nemlig at flere ligesom jeg, Kalle min bror og min mor Mariane, skal lære at give slip i de falske overbevisninger, for at give plads til at udleve sin drøm, og være fri i den proces. Vi har nu afholdt vores 11. goal-setter workshop – og glæder os til den næste!

Workshoppen er båret af Marianes effektive coaching, hvor hun gennemgår og coacher hver enkelts svar på deres grundværdier og livsformål i plenum. Dette er en personlig proces, men vores erfaring er, at man lærer meget mere ved også at høre, hvordan de andre når ind til kernen af deres ønsker og mål her i livet. Jeg kommer derefter og løbende – med personlige eksempler til at bruge kalenderen i praksis, og hjælper deltagerne med at finde og få printet billeder ud af de værdier de fandt med Marianes hjælp.

Sådan deltager du

Hvis du gerne selv vil med på en workshop, holder vi den næste d. 3. februar 2019 fra kl. 10-14 på Nørrebro. Der er plads til 6 på et hold, og det koster 900 kr. pr. person.

Du kan herefter købe en selvdesignet kalender fra goal-setter.com til 599 DKK (spar 50 kr. med koden CARLAMICKELBORG) – så du holder dit fokus på dine nye indsigter.

Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

Du kan også ringe til Mullen og få direkte coaching over telefonen eller over Google Hangout i mindre grupper, hvis du har noget mere akut du ønsker at få hjælp til at løse. Du kan se hendes priser og kontaktinfo her.

Man kan også booke os til firma workshops og foredrag via Athenas her

Håber at se dig næste gang! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *