Goal-setter workshop 2018

Dette indlæg er en reklame for mig selv 🙂

Mine værdier

At sætte mål uden at kende sine værdier – er lige så nyttesløst som at bygge et smukt hus, uden et fundament.

Jeg har selv brugt ufatteligt meget tid og energi på at styrke mine overbevisninger om, at lykken lå i luften mellem mine lår (jeg skulle tabe mig for at være lykkelig), og at jeg ville være skuepiller, koste hvad det vil.

Men på et tidspunkt fandt jeg dig ud af, at den trofasthed jeg gav mine falske overbevisninger – for nej, jeg var ikke glad – kunne jeg lige så godt bruge på noget andet, som rent faktisk var sandt for mig.

Nyt fokus

  1. For at ændre sine tankemønstre og vaner (vi gentager vores tanker hver dag, kun med 3% nye tanker om dagen!), tror jeg på, at et skub i den rigtige retning, er nødvendigt. Det kan være et citat man ser et sted, der pludselig får alt til at give ny mening, eller det kan være en workshop eller en coach, som kan hjælpe dig til at finde dine indre svar.
  2. Vores mål skal gøre os begejstrede, glade og få smilet frem, når vi tænker på dem. Det er i hvert fald den lesson jeg har lært, og det som vi hjælper folk med at nå ind til på workshoppen. For man kan sagtens nå sit mål, få sit drømmehus eller få en ny bil, uden at følelsen af frihed/glæde følger med, som ellers var intentionen. Vi skal længere ind, som Botoft ville have sagt. Ind til værdien, og det som du faktisk kan føle lige nu er her.
  3. For ikke at glemme denne nye idé eller tankemønster, er det meget effektivt at få visualiseret dem, og få hængt billederne op et sted du ser dem hver dag. Vi har i goal-setter gjort det let for dig, ved at lave en stor kalender, med plads til dine udklip. Man kan få den i forskellige mål, men fælles for alle vores kalendre er, at der er store, så du ikke overser den, selv i en travl hverdag. De fungerer som en reminder på de ting du har sat dig for, og for det ikke skal være løgn, har alt jeg har hængt op på min kalender, gået i opfyldelse!

Min mor Mullen, som er uddannet coach, hjalp mig en eftermiddag for snart 5 år siden, med at finde min sandhed. Jeg fandt simplethen mine værdier og de ting og følelser som gør mig ægte glad, og giver mig lyst til at give alt jeg har i mig, af bare begejstring og skabertrang – på et par timer! Tænk der ikke skulle mere til, tænkte jeg, og kom faktisk til at grine af mig selv, fordi jeg følte en kæmpe lettelse, nu hvor jeg ikke behøvede at kæmpe med min vægt eller skuespillerdrømmen længere. Det jeg elsker, er det jeg skal, og det startede jeg så med at gøre, lige så stille. Jeg tog en uddannelse som TV tilrettelægger, startede en YouTube kanal og nu kører goal-setter der ud af, med min mor og bror som anker og skabere i vores fælles virksomhed.

GOALS kalenderen

Design din egen kalender på goal-setter.com, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige formater. Derefter indsætter du dine egne uploadede billeder eller bruger vores, som baggrund på din evighedskalender. Man rydder nemlig blot sin kalender hver gang måneden, og skifter de daglige post-its ud, som beskriver de tre ting du glæder dig til eller over i dag. Billedefelterne kan du også udskifte løbende, alt efter hvad du vil sætte fokus på dette år eller denne måned.

Workshop

Ud over at sælge store moodboard kalendre og store væg-collager som dem du ser ovenover, holder vi også workshops og foredrag om GOALS principperne. Vi ønsker nemlig at flere ligesom jeg, Kalle min bror og min mor Mariane, skal lære at give slip i de falske overbevisninger, for at give plads til at udleve sin drøm, og være fri i den proces. Vi har nu afholdt vores 7. goal-setter workshop – og glæder os til den næste!

Workshoppen er båret af Mullens (Marianes) effektive coaching, hvor hun gennemgår og coacher hver enkelts svar på deres grundværdier og livsformål i plenum. Dette er en personlig proces, men vores erfaring er, at man lærer meget mere ved også at høre, hvordan de andre når ind til kernen af deres ønsker og mål her i livet. Jeg kommer derefter og løbende – med personlige eksempler til at bruge kalenderen i praksis, og hjælper deltagerne med at finde og få printet billeder ud af de værdier de fandt med Mullens hjælp.

Sådan deltager du

Hvis du gerne selv vil med på en workshop, holder vi den næste d. 25. november 2018 fra kl. 10-15 på Nørrebro. Der er plads til 6 på et hold, og det koster 1400 kr. pr. person + køb af en selvdesignet kalender fra goal-setter.com til 599 DKK (spar 50 kr. med koden CARLAMICKELBORG).

Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

De kommende workshops falder på følgende datoer, også på Nørrebro, med mulighed for at nogle af dem bliver afholdt i Jylland & på Fyn:

29. juli

16. september

21. oktober

25. november

16. december

Du kan også ringe til Mullen og få direkte coaching over telefonen eller over Google Hangout i mindre grupper, hvis du har noget mere akut du ønsker at få hjælp til at løse. Du kan se hendes priser og kontaktinfo her.

Man kan også booke os til firma workshops og foredrag via Athenas her

Håber at se dig næste gang! <3

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *