Goal-setter workshop 2018

Dette indlæg er en reklame for mig selv 🙂

Mine værdier

At sætte mål uden at kende sine værdier – er lige så nyttesløst som at bygge et smukt hus, uden et fundament.

Jeg har selv brugt ufatteligt maget tid og energi på at styke mine overbevisninger om, at lykken lå i luften mellem mine lår (jeg skulle tabe mig for at være lykkelig), og at jeg ville være skuepiller, koste hvad det vil.

Men ppå et tidspunkt fandt jeg dig ud af, at den trofasthed jeg gav mine falske overbevisninger – for nej, jeg var ikke glad – kunne jeg lige så godt bruge på noget andet, som rent faktisk var sandt for mig.

For at ændre sine tankemønstre og vaner (vi gentager vores tanker hver dag, kun med 3% nye tanker om dagen!), tror jeg på, at et skub i den rigtige retning, er nødvendigt. Det kan være et citat man ser et sted, der pludselig får alt til at give ny mening, eller det kan være en workshop eller en coach, som kan hjælpe dig til at finde dine indre svar. Min mor Mullen, som er uddannet coach, hjalp mig en eftermiddag for snart 5 år siden, med at finde min sandhed. Jeg fandt simplethen mine værdier og de ting og følelser som gør mig ægte glad, og giver mig lyst til at give alt jeg har i mig, af bare begejstring og skabertrang – på et par timer! Tænk der ikke skulle mere til, tænkte jeg og kom faktisk til at grint af mig selv, fordi jeg følte en kæmpe lettelse, nu hvor jeg ikke behøvede at kæmpe med min vægt eller skuespillerdrømmen længere. Det jeg elsker er det jeg skal, og det startede jeg så med at gøre lige så stille. Jeg tog en uddannelse som TV tilrettelægger, startede en YouTube kanal og nu kører goal-setter der ud af med min mor og bror som anker og skabere i vores fælles virksomhed.

Design din egen kalender på goal-setter.com, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige formater. Derefter indsætter du dine egne uploadede billeder eller bruger vores, som baggrund på din evighedskalender. Man udskifter nemlig blot de daglige post-its, som beskriver de tre ting du glæder dig til hver dag, og klistrer nye billeder op, alt efter hvad du vil sætte fokus på dette år eller denne måned.

Workshop

Ud over at sælge store moodboard kalendre og store væg-collager som dem du ser ovenover, holder vi også workshops og foredrag om GOALS principperne. Vi ønsker nemlig at flere ligesom jeg, Kalle min bror og min mor Marianne, at vi skal lære at give slip i de falske overbevisninger vi stort set alle sammen har, for at give plads til at udleve din drøm, og være dig selv tro. Vi har nu afholdt vores 5. goal-setter workshop – og glæder os til den næste!

Workshoppen er båret af Mullens (Marianes) effektive coaching, hvor hun gennemgår og coacher hver enkelts svar på deres grundværdier og livsformål i plenum. Dette er en personlig proces, men vores erfaring er, at man lærer meget mere ved også at høre hvordan de andre når ind til kernen af deres ønsker og mål her i livet. Jeg kommer derefter og løbende – med personlige eksempler til at bruge kalenderen i praksis, og hjælper deltagerne med at finde og få printet billeder ud, af de værdier de fandt med Mullens hjælp.

Sådan deltager du

Hvis du gerne selv vil med på en workshop, holder vi den næste d. 17. juni 2018 fra kl. 10-15 på Nørrebro. Der er plads til 6 på et hold, og det koster 1400 kr. pr. person + køb af en selvdesignet kalender fra goal-setter.com til 599 DKK (spar 50 kr. med koden CARLA MICKELBORG).

Tilmeldinger sker via mail: goalsetterdk@gmail.com

De kommende workshops falder på følgende datoer, også på Nørrebro, med mulighed for at nogle af dem bliver afholdt i Jylland & på Fyn:

29. juli

16. september

21. oktober

25. november

16. december

Man kan også booke os til firma workshops og foredrag via Athenas her

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *