Giveaway – fejring af 20K følgere på instagram @carlachloe

Carla_Cross

Jeg har allerede lavet en giveaway grundet de 20K følgere på insta, men jeg kom i tanke om, at alle måske ikke lige kan komme til København og spise brunch.. Så min mor, bedre kendt som Mullen, lod mig give et af hendes kors væk i en giveaway, så alle havde en chance for at vinde noget!:)

Hun har nemlig designet disse moderne kors, som man både kan tage på som et sejt statement smykke, hænge det i vinduet eller over en jakke i garderoben, for at få det til at se lidt mere nice ud. Herunder kan du se de mange forskellige håndlavede versioner:

Carla_Cross_1a Carla_Cross_3a Carla_Cross_4

DesignCross™ hedder de, og de er som sagt unika smykker til dig, væggen eller vinduet.
De er lavet i klar akryl med forskellige perler i henholdsvis træ, glas, metal og plast, samlet på en vokset neon polyester snor. Målene er 17 x 7 cm. Designets samlede længde er 57 cm.
Jeg giver et kors væk, hvis du skriver en kommentar herunder!
Vinderen trækkes 1. august.
Du kan også bestille en gennem hendes mail: mmickelborg@gmail.com DKK 329,- kr normalpris DKK 399,- inkl. forsendelse.

25 thoughts on “Giveaway – fejring af 20K følgere på instagram @carlachloe

 1. Tillykke med de 20k!
  -Og hvor er de altså fine de der DesignCross’s! 🙂

 2. Det er så super flot lavet af Mullen! Kunne godt tænke mig sådan et!

 3. Aj, jeg vil altså hellere ud of spise en gang brunch med dig Carla. Jeg er i nærheden af hovedstaden så du siger bare til, så er jeg der fluks.

 4. Jeg er sikker på at mullens flotte smykke vil pynte så fint i vinduet hjemme hos mig 🙂
  God tur til Kroatien !

 5. Tillykke med 20 k! Og vil selvfølgelig rigtig gerne vinde så fedt et smykke! (Rigtig gode videoer du laver ser frem til en masse flere af dem :D)

 6. Tillykke med de 20K Carla! – Smykket er virkelig så fedt, det kunne jeg virkelig godt tænke mig. Hvis jeg er så heldig at vinde det vil jeg prøve at se om det ser fedt ud når det hænger over spejlet… eller bare som smykke 😉

 7. Det er for fedt et smukke, lige efter min stil. Så ligner man heller ikke alle de andre på gaden 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *