Freeze the fat away!

Jeg har skrevet dette indlæg på engelsk, da alle på mit arbejde var ret interesseret i hvad jeg havde gang i, og jeg der ud over synes min oplevelse skal deles med så mange som muligt. Læs den danske oversættelse nederst i indlægget.

So here it goes – my wery first Plastic Surgery experience:

Too few beauty treatment options doesn’t seems to be a problem in Los Angeles. And the inhabitants certainly do not hold their horses, to take advantage of the them, I noticed.

Personally, being a beauty treatment noob from abroad, it was a little shocking for me to see how some inhabitants seems to take it all a little to far. I guess they would rather look like a cat than an old human being.

With so many options out there, it can be tough to figure which treatment will make you look better and not so much like a cat.
So I felt lucky, when a friend of mine recommended the Marina Plastic Surgery, because they apparently knows the differences between the two.

Forget everything about fat burning. Freeze the fat away, that’s what’s cooking in LA. Cool sculpting is a non-invasive procedure with no anesthesia required, and no downtime. The treatment simply freezes the fat cells in the stubborn fat areas that you don’t get sentimental letting go of.

Two hours and around $1,400 for a Cool Sculpting treatment, is cool with me! So I decided to give it at try, because I’m deadly tired of my saddlebags, and no matter how thin I get, and how much yoga I do, they are still there!

P10100353-652x489-copy

Dansk:
Glem alt om fedtforbrænding. Frys fedtet væk, det er dér det sner i LA . Cool sculpting er en ikke-kirurgisk behandling, uden rekreationstid. Behandlingen fryser simpelthen fedtcellerne i det område der bliver behandlet – de genstridige fedtområder, ingen yoga stillinger kan gøre kål på!

To timer og omkring 1400 dollars for en Cool Sculpting behandling , er cool med mig! Så jeg besluttede mig for at prøve det, fordi jeg er dødelig træt af mine ridelår, og uanset hvor meget jeg taber mig, så er de der stadig!

For få skønhedsbehandlingsmuligheder synes ikke at være problemet i Los Angeles. Og ikke så få benytter sig flittigt af dem.

Som den plastik-skønhedsbehandling noob, jeg er, det var lidt chokerende for mig at se, hvordan nogle LA-beboere synes at tage hele skønhedsbilledet lidt for langt. Og så endda i en retning hvor de ganske vist ikke ser længere ser gamle ud, men i stedet minder mere om en slags rumvæsens kat med altalt for store byster.

Med så mange muligheder derude, kan det være svært at regne ud, hvilken behandling der kan få en til rent faktisk at se bedre ud, og ikke så katte agtig..

Så jeg følte mig heldig, da en af ​​mine venner anbefalede, Marina Plastic Surgery, da de tilsyneladende kender forskellen på de to.


2 thoughts on “Freeze the fat away!

  1. Hej. Hvor meget har omkostningerne været og vil du anbefalede det? Kan evt komme i kontakt med dig Tlf. På gensyn.

  2. Hey Mia:) Jeg laver den sidste video om effekten så snart jeg får før billederne fra hospitalet – så kan du selv bedømme om det er de ca. 5000 kr. værd, som en behandling koster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *