Fra inspiration til realitet – Barkshop <3

tumblr_mnaullJK7m1r2mt3jo1_1280

“Det ligner da lidt mit badeværelse det der” tænkte jeg, og trak straks billedet ned fra Tumblr, og puttede det i min “ønsker til hjemmet”-mappe, som efterhånden fylder godt ud på harddisken. Og da jeg fandt ud af, at lampen på billedet kun kostede 399 kr. blev drøm til virkelighed, hurtigere end man kan nå at løbe søerne med Joline i ørerne og de nye hurtig-løber sko på. Jeg fandt den på den super lækre design hjemmeside barkshop.dk – som jeg også tror jeg vil finde mine julegaver hos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så mangler jeg bare en ny håndvask med lidt mere kant og elegance… Og nu jeg husker det – vil jeg lige benytte lejligheden til at takke min kære vicevært, Jesper, som af gode grunde ikke læser dette selv, men ikke desto mindre fortjener, at andre skal vide sig sikre på hans ædle personlighed og enorme hjælpsomhed. Takket være Jesper, og Jesper alene, hænger min lampe nu over min vask, og lyser op – hvor der før var mørkt og noia. Tak til Jesper. Tak til venligheden – gavmildheden. Og tak til folk med teknisk kunnen. Må Gud være med jer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *