Fra frygt til kærlighed

I morgen starter jeg officielt på at lave min bachelor som afslutning efter 4 år på TV & Medietilrettelæggelse. 2 måneder tilbage hører jeg en stemme indeni. Men i virkeligeheden ved jeg godt, at dette kun er starten.

For jeg er har rodet mig ind i noget. Noget om selvværd og glæde. For som I nok har bemærket, har jeg altid interesseret mig for det der med at være glad. I ved – den der lullende glæde som bare ligger nede i tasken, og siver ud mellem syningerne, uden man behøver at hive den op eller noget. Det er blevet et gennemgribende tema på alle mine platforme – lige fra bloggen hér til min YouTube kanal og mine snap-posts.

Spørgsmålet der nu presser sig på – er: Hvordan bliver jeg glad?

For én ting er inspiration – en anden er handling. Gode tanker er en glimrende og nødvendig start på en positiv forandring, men vi må skride til handling, hvis vi vil ændre på noget. Også selvom forandringen skal ske indeni.

Derfor har jeg taget en rask beslutning om, at lave en miniserie til min egen YouTube kanal, som handler om unge piger, der får hjælp af en coach/terapeut til at få styr på sin angst/selvbebrejdelse. Alting er ligesom federe når man har det godt, og det har man altså ikke med angst eller en træls indre stemme. Og hvis vi gerne vil gøre noget godt for andre, må vi starte med os selv.

“Nogle gange om aftenen, kigger jeg på mig selv. Jeg ser på min mave og mine lår. Og så får jeg det rigtig dårligt med mig selv. Jeg kan finde på at lave 20 mavebøjninger for eksempel. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg føler mig stor. Kan du give nogle tips til det?” – citat fra kommentarfeltet under denne uges video på min kanal

Screen Shot 2016-04-03 at 19.32.18

Vi kan ikke blive ved med at piske os selv. Sundhed, glæde og kærlighed kommer indefra. Det er ikke en straf, men en livsstil, som vi vælger fordi vi vil passe på os selv, så godt vi kan. Kærligheden ligger i tasken og siver, og det vil den altid gøre. Det handler om at mærke den, og stoppe med at famle i blinde.

12721600_10153429473162548_2034278109_n

Og her til sidst, vil jeg bringe en anbefaling – for selvom jeg er fortaler for ikke at lade ydre omstændigheder bestemme hvordan du skal føle indeni, så er musik er ved grød en ting, der kan vende selv den ondeste humørsituation til noget nær lykke. Og nu er min gamle danse veninde aka KING aka Gabriela Olmedo hoppet op af danseskoene, for at vise et af sine andre talenter, nemlig sang. Hun har den vildeste attitude og jeg synes i skal klikke på billedet herover, og lade jeg inspirere.

Selvironi, oprejst pande og cool mama. Mer’ af det. Tak.

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Fra frygt til kærlighed

  1. Hej Carla
    Måske et lidt mystisk spørgsmål, men i et tidligere indlæg, hvor du lagde op, at man kunne vinde en diamantring, har du en “krydsring” på, hvilket mærke er det? Og eller hvor kan den købes? På forhånd tak 🙂

  2. Det er da ikke spor mystisk:) Ringen du beskriver er fra Pernille Corydon – som kan købes landet over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *