Første rigtige vejning i forløb: Fitter Than Fit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan stadig ikke helt forstå at jeg vejer 74 kilo, men det gør jeg altså. Selv en uge efter kickstart, som ganske vist kun havde halvanden gangs træning med Jacob, og derfor ikke rigtig kan tælle med..

Men i dag er der kun 3 dage til første rigtige vejning – og jeg kan ane en sensation; for jeg føler mig ærligt talt lettere end for snart to uger siden ved kickstart. Jeg kan også mærke stoltheden brede sig, når jeg siger, at dagene på kur, hører sig fortiden til.

For jeg er – som dem der følger mig på snappen (carlachloe) nok har opdaget – i fuld gang med et træningsforløb med min træner, Jacob fra Fitter Than Fit.  Og det er ikke en slankekur, men et livsstilsændrende forløb, som giver mig energi og glæde, som ingen kur nogensinde vil kunne.

Læs om “ikke flere slankekure beslutningen” her
Følg min træners inspirerende instagram her

Ny taktik

Mit mål om at veje 64 kilo d. 3. september (-10 kilo på 3 måneder) er slet ikke så langt væk, når det eneste jeg skal, er:

 • Spise mindre end 1800 kalorier om dagen (jeg benytter appen My Fitness Pal til at tælle med – super nemt og overskueligt)
 • Styrketræne med Jacob 2-3 gange om ugen
 • Interval cardio træne 1-2 gange om ugen (så jeg max træner 5 gange om ugen i alt og minimum 4 gange)

Ud over at tabe mig, vil jeg også gerne blive stærk i min core, så jeg ikke har ondt i lænden længere, og er stærk nok til at holde sammen på det hele, da jeg er hypermobil, og derfor let kommer ud af led.

Jacob og jeg veksler mellem at lave overkrops- og ben træning fra gang til gang, med en afsluttende hit del, hvor jeg nok lige skal love for at pulsen kommer op! 

En hit træning kan fx indeholde disse øvelser, som man gentager så mange gange man overhovedet kan, og så videre til næste øvelse. Forløbet gentages så mange gange man kan (jeg gentog dette 3 gange):

Leg raise
Step ups på bænk
Ball slams
Planke med side steps
Battle ropes

Følg med på snappen, for at følge processen fra dag til dag: carlachloe

10 thoughts on “Første rigtige vejning i forløb: Fitter Than Fit

 1. Carla!
  TAK fordi du er så inspirerende og bund ærlig! Det vidner dette indlæg om, samt mange andre!
  Dejligt med en pige i blog/medie verdenen, man føler er hundrede procent den hun er i virkeligheden, bag skærmen også. Keep doing what you do! – ved du inspirerer flere end mig 🙂
  P.s din snapchat er fandme genial – det bare så ‘dejliiiiigt’ qoute carla 😀
  Kh
  Anja

 2. Hvor er du søøød! Mange tak for ros, og sig endelig til hvis det er noget du mangler herinde eller på min Youtube kanal – altid godt med feeback:)

 3. Virkelig OFF topic, men nederst på din blog står der “fløg mig” i stedet for “følg mig” 🙂
  God aften!

 4. I know!! Tak søde – mine widgets er låst, og jeg er ved at få det løst. Tak:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *