Foredrag om sociale medier

 

Da jeg forleden blev ringet op af en kunde, som ville have mig til at lave en YouTube video, hvor jeg skulle spise en chili, tænkte jeg, at erhvervslivet har brug for lidt hjælp.

Derfor har jeg nu besluttet mig for, at dele ud af den viden jeg har om YouTube, Instagram og Snapchat, da jeg efterhånden har levet af det i 3 år. For YouTube byder på så uendeligt meget mere end katte, chili og folk der falder – og jeg vil gerne være med til at højne niveauet all-round.

Foredraget indeholder:

Egne erfaringer med at producere indhold til YouTube holdt op imod Googles 10 Fundamentals (indsamling af data over det indhold, som har klaret sig allerbedst på YouTube de seneste år). Varighed: 1 time.

Tips og tricks til at bruge Instagram og Snapchat på en smart og ikke-tidskrævende måde med hjælpe-apps. Varighed: 1/2 time

Spørgsmål fra salen. Varighed: 1/2 time.

Pris: 8000 DKK

Hvis I på nuværende tidspunkt eller senere ønsker at booke mig til en workshop, hvor jeg kan hjælpe med at få sat jeres sociale profiler op etc. kan dette aftales nærmere via mail: ccmickelborg@gmail.com

Vi lolles ved!

KH

Carla

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *