Firenze wellness

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde og betalt af Veet

Jeg er netop kommet hjem fra Firenze, hvor min veninde Fanny og jeg fandt ud af hvor lidt man egentlig kan tillade sig at lave på en dag, og alligevel være helt smadret af træthed kl. 22.30. Vores dage var ikke helt ens, men forløb efter samme tydelige wellness-skema:

08.00
Fannys vækkeur ringer, og jeg står op. Fanny bliver liggende, mens jeg bader. Her er de ting jeg gør på badeværelset:
1. Jeg sætter mig ned i bundet af bruse-badet, for at kunne slappe rigtigt af, mens det varme vand skyller ind over mig. Her sidder jeg så og sæber mig ind og tænker på hvor rart det hele i grunden er.

2. Efter lidt tid, hiver jeg min Beauty Styler frem. Jeg bruger den til at trimme, undskyld mit franske, “hårene på tissekonen”. For sådan nogle har jeg nemlig, og for at undgå at de vokser vildt, trimmer jeg længden af dem. Før i tiden klippede jeg dem til, men det var ikke kønt, fordi jeg alt for ofte klippede hårene kortere nogle steder end andre. Og i den forbindelse vil jeg gerne rose Veet, fordi der medfølger mange forskellige hoveder til maskinen, som muliggør at man kan trimme hårene i forskellige længder, forskellige steder på kroppen. Jeg bruger den fx. også til at barbere mig under armene, fordi den uden trimmehovedet, kan barbare helt i bund, så at sige, og efterlader min hud helt uden knopper og stubbe.

3. Efter badet smører jeg mig ind i div. cremer og min faktor 50 solcreme i ansigtet (Den køber jeg hos min kosmetolog), og en normal faktor 30 på kroppen. Håret bliver redt og Fanny træder ind på badeværelses-scenen, og overtager herfra.

08.30

Iskaffe brygges. Playlisten “Medium” sættes på. Jeg lægger makeup i sofaen, og tager mig god tid. Havde jeg haft lange buskede bryn, kan Veet Sensitive Precision Beauty Styleren også bruges til at trimme længden af dem. Men det er på ingen måde tilfældet, så jeg lader den ligge, og tegner mine bryn tykkere med en øjenbrynsblyant.

09.30

Jeg entrerer terrassen med en tallerken frisk frugt, og nyder udsigten ud over hele Firenze og til Fannys brune krop. Vi har lejet en lejlighed gennem Air Bnb, som mange af mine venner allerede har spurgt efter, så her har I også linket til lejligheden. Fanny ser Touren på sin mobil og jeg læser i min morsomme bog Naiv.Super. Roen og varmen sænker sig over os.

12.00

Jeg laver frokost. Ofte bliver det noget med tomater og frisk bøffelmozzarella. En af dagene skejede jeg ud, og lavede tortellini med parmesan, spinat og basilikum. Uh, det smagte godt.

13.00

Hvert kvarter hælder vi iskoldt vand ud over os selv med en vandkande, som står til rådighed på altanen. Dette trick gør, at vi kan ligge i solen længere, og læse en hel bog om dagen, skulle det være.

16.00

Varmen er nu så streng, at vi søger skygge imellem de smalle gader. Vi shopper, handler ind og drikker Aperol Spritz under en parasol.

20.00

Det bedste ved Firenze er maden. Der er kun ganske få touristfælder, og vi falder ikke i nogen. Vi går nemlig målrettet efter de steder med flest muligt indfødte gæster, og lader os overvælde af trøfler, båndspagetti og friske råvarer så langt øjet rækker.

22.30

Vi falder i søvn efter at have drukket iskaffe med Baileys i og snakket om mænd på terrassen. Livet føles som et rart sted at være.

 

 

Læs mere om Precision Beauty Styleren her – den kan iøvrigt købes i de fleste supermarkeder, i Matas, shobr.com og Magasin – tjek evt. Pricerunner her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *