Festligt besøg i Nice

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg løfter mit glas. Munden smiler, og et øje sejler, som det nogengange gør når jeg har rosé inde for vesten. “Skål fordi vi er så heldige at sidder her, med al grund i verden til at være bimlende lykkelige”. Nogen havde indsigelser, vel havde de så. Og jeg selv kan da også godt komme i tanke om en sten eller to, der ligger i mine sko og til tider umuliggør enhver positiv tanke. Men det var nu alligevel som om, at stenene denne aften blev glemt, og glas blev i stedet samlet i klink og skål til den tidlige morgen. Og det var godt.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pina Colada med rigeligt kokosmælk, og rom i. Det bliver et stort jatak herfra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASolnedgang, hvis nogen skulle være i tvivl.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlokken et eller andet fik Fanny besøg af en franskmand, med et meget fransk navn, måske hed han Gaston. Jeg forevigede deres første møde, og smilte lumsk, og glædede mig til næste drink.

 

2 thoughts on “Festligt besøg i Nice

  1. Åh Gud Carla. Du bliver virkelig nødt til at spørge din veninde (Fanny??) hvor hendes hvide smukke kjole er fra !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *