Et tak, en morgensmoothie og årets første træning

ab2d8ce7d511f9550992033db8c98c57 copy

Tusind tak for jeres svar på min survey! Fik over 200 svar – virkelig imponerende og helt vildt brugbart i min videreudvikling af konceptet. Tak, tak og atter tak – I er de sødeste jeg kender.

IMG_2205 Her er en god morgen smoothie – som jeg lavede efter træning denne morgen: Den bestod af friskpresset grapejuice, en banan, cayennepeber og Acai Acai pulver (koncentreret acai, altså antioksidant)

Screen Shot 2015-01-03 at 11.24.05Jeg var faktisk også til træning i går, men det var yoga, så sved kom der først på panden i dag, da jeg steppede løs i en times tid, og lavede lidt benøvelser efterfølgende. Alt sammen i mit nye vilde træningsoutfit, som jeg har fået i julegave. Tror faktisk det er skiundertøj (Kari Traa er oprindeligt et ski-tøjs-mærke), men det er for nice at have på, og man løber bare lidt dét hurtigere i et så opmærksomhedskrævende outfit:)

Nu skal jeg ud i det friske vejr og vandre – godt nytår!

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Et tak, en morgensmoothie og årets første træning

  1. Hvor ser du godt ud! Hvor meget har du tabt dig indtil videre?? Og er kuren nupo + træning hver dag ?

    Og har du forresten et råd: jeg har (lidt) appelsinhud på bagsiden af lårene/røven. Det rigtig øv. Hvad gør man ?

  2. Tak Simone:) Jeg har tabt 6 kilo, tog 2 på igen over julen, og ja, jeg dyrker motion en time om dagen, 6 gange om ugen, også da jeg var på Nupo. Jeg skriver om en creme jeg har afprøvet for appelsinhud denne uge – så følg med, så skal jeg nok komme med mine bedste råd mod appelsinhud!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *