Et radioprogram jeg kan li’ – 24/7 Elektronista

#reklame

Sen den ret så LOL MUS samtale med kvinden bag radio udsendelsen, Elektronista

Hvad er mere irriterende end en fyldt Macbook, at sætte sig ind i et nyt mobil styresystem eller tale med Siri om hvor man vil hen, uden hun helt forstår, og derfor fører en til uventede destinationer.. Eller når skærmen fryser mens man vil skifte musiknummer, når MMS’erne aldrig når frem og nettet svigter, lige i dét man skal betale for sin endeløse netbestilling.En sjælden gang oplever man at elektronikken bare fungerer. Bare lige et øjeblik. Men skæret fra denne storhed er alligevel nok til at oplyse hele uger af dystert mørke.

Tillad mig at præsentere en kvinde, som kan hjælpe disse momenter på vej: Elektronista.

Elektronista sender radio på 24/7 som jeg lytter til med ganske stor fornøjelse. For hvad er smukkere end at ordne ting og sager, mens man bliver klogere. Jeg kan blive ganske stakåndet af taknemmelighed, når jeg tænder for radioen, og der flyder svar ud, som fx kan få min mobil til at virke igen.

 

 

Og hvem er så denne Elektronista? Minsandten om det ikke er en smuk blondine, som jeg første gang hørte om, da hun havde designet en dametaske, hvor der er plads til alle dine elektronikting (nice one!) og sidenhen fandt jeg hendes onlinemagasin elektronista.dk og tablet-magasinet Elektronista Mag. Selvironi har hun også, som det vises i den sexistiske MUS samtale, hvor Mads Brügger kommer i Tinder problemer (se videoen øverst).

Du kan se alle de andre ret morsomme MUS samtaler her (den med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er LOL!)

Hver søndag kl. 16.05 kan du høre programmet Elektronista på Radio24syv og du kan altid høre hendes podcast fra tidligere programmer lige her.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *