Er du den nye sundheds forfatter?

casall1

Politikens Forlag udskriver sundhedskonkurrence!

Opgaven er simpel: Skriv en inspirerende bog om det sunde liv – som andre kan få glæde af. Vinderen får 100.000 kr. og en bogkontrakt.

Hvade jeg ikke travlt med 100.000 andre ting lige pt. bla. min egen bog om mænd, ville jeg ikke tøve mange sekunder med at tilmelde mig denne konkurrence! Aldrig har så mange været motiveret for at gøre noget ved det og tage ansvar for egen sundhed, og dette er din chance for at dele dine bedste råd. Politikens forlag har i flere år været blandt de stærkeste på sundhedsområdet, og nu indkaldes ideer fra alle, der måtte have ideen til den næste store sundhedsbestseller.

tumblr_nhwkdxMHqK1rssnioo1_1280

Direktør for Politikens Forlag, Lene Juul, siger:
”Vi er markedsledende inden for sundhedsbøger, og det vil vi blive ved med at være. Derfor går vi nu ind og screener markedet for at se, hvad der er af gode, uopdagede bogideer i sundhedsmiljøet.”

Deadline for indsendelse af manus eller ideoplæg er 7. april 2015. Vinderen vil blive offentliggjort i efteråret 2015

Læs mere om reglerne for deltagelse her: www.politikensforlag.dk/sundhedskonkurrence

tumblr_n5uodlRILr1txw95po1_1280

Dommerpanelet består af:

• Ernæringsekspert og forskningschef Christian Bitz
• Sundhedsredaktør ALT for damerne Christina Bølling
• Læge og videnskabsjournalist Jerk W. Langer
• Sundhedsredaktør Politikens Forlag Torben Skjoldborg • Direktør for Politikens Forlag Lene Juul

Tidligere har Politikens Forlag haft stor succes med romankonkurrencer. I 2013 vandt Anne-Cathrine Riebnitzsky med romanen ’Forbandede yngel’, der vandt De gyldne laurbær. I 2010 vandt forfatterparret Øbro & Tornbjerg Politikens krimikonkurrence for debutromanen ’Skrig under vand’. Og netop nu er der en ny romankonkurrence i gang med deadline 1. december 2015. Læs mere: www.politikensforlag.dk/romankonkurrence

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *