Energi booster

Dette indlæg er skrevet i samarbejde og er betalt af Origins

Se på fotografiet af mine nye hudplejeprodukter herover. De er ledsaget af en indlægsseddel, med følgende optimistiske tekst:

“Energy-boosting moisturizer. En let olie-fri creme, som øjeblikkeligt giver huden glød og energi “
– skriver Origins på pakken, og jeg læser videre på den orange sprayflaske:

“Energy-boosting treatment lotion mist er en opfriskende lotion mist, der øjeblikkeligt giver huden et energi boost og fugt til en træt hud”
Origins fortsætter og skriver, at:

“Der er både Panax gensing, koffein og troldhassel i som aktive ingredisener i produkterne”

 

Kaffe kender vi jo den opkvikkende effekt af. Og ginseng er den der ingefær ligende rod, som kineserne har anvendt i medicin siden tidernes morgen, og selvom kinesisk lægevidenskab kan få de fleste til at rynke på næsen, vil jeg gerne give ginseng et skud. Roden skulle nemlig have effekt på balancen i både krop og sind. Og så har vi Troldhassel – en uventet spiller på hudplejefronten. Men troldhassel skulle angiveligt have anti-inflammatoriske egenskaber, og den er således perfekt som en opfriskende spray, hvis solen har bagt lidt for længe på næsetippen, eller huden er lettere betændt, som den i mit tilfælde også let bliver om sommeren efter brug af fede solcremer, sved og makeup.

 

Test
Det er med andre ord lidt af et festfyrværkeri af booster-ingredienser denne duo indeholder, og derfor måtte jeg naturligvis prøve dem. For nemheds skyld har jeg opdelt mine meninger i tre kategorier med 0-5 stjerner, hvor 5 er bedst.

Duften ✵✵✵✵
Både sprayen og gele’en dufter af citrusfrugter. Og her tænker jeg ikke kun på citroner. Jeg tænker på appelsiner, grapefrugt, mandariner – også lime, selv om den er i periferien. Og det er både forfriskende, sommerligt og naturligt friskt.

Konsistens ✵✵✵✵✵
Spray’en lander på huden i et fint lag, lidt tykkere end vand, men let nok til at trænge hurtigt ind i huden. Jeg bruger den som en let serum/booster før geléen, og den er ret skøn at have med på stranden, for lige at fugte huden efter en saltvandsdukkert. Geléen er let, og huden drikker den, som var det en iskold aperol spritz på en varm sommerdag. Huden efterlades gennemfugtet uden at være fedtet ind. Kæmpe plus i sommervarmen (hvor den end bliver af?).

Effekt ✵✵✵✵
Der var virkelig lagt i kakkeldrengen til lidt af et energi-boost, da jeg læste indlægssedlen på Energy-boosting serien. Og jeg ved ikke, om det var ginsengen eller troldhassel, som gjorde tricket for mig, men jeg må bare sige, at produkterne virker. Og jeg er temmelig sikker på, at jeg får stor glæde af de lette konsistenser, når jeg om et par dage skal til Firenze med min veninde Fanny. Her skinner solen nemlig. Og det heldigvis ikke bag et tykt lag af skyer.

♥ God sommer ♥

Begge produkterne kan købes her

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Energi booster

  1. Er det her man melder sig til konkurrence om yoga 🙂 ?
    For den vil jeg rigtig gerne deltage i 🙏🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *