Endnu en herlig uge er gået – her er highlights:

Vi havde premiere på Sofie Lindes Talkshow i lørdags (Sofie Linde er seriøst den fødte TV vært – stjerne god!).

Screen Shot 2015-04-27 at 00.06.21

Her mødte jeg bl.a. dem her – City Bois. Det var pænt Bois. Se hvorfor de har morgenkåber på i Sofie Linde show på DR Ultra.

IMG_4449

Når jeg ikke klipper indslag til Sofie Lindes Talkshow (se det mega sjove show her) holder jeg øje med husorkestret Isak og Tyrees – og smider håndtegn.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Eller sludrer med den elskede Bubski, som er Sofie Lindes reporter. Han gør det både godt foran og bag kameraet – totalt overskudsmenneske!

IMG_4154

Omelet med laks. Solskin og danskvand. Smil og gode folk – det er noget jeg praktiserer i min fritid.

IMG_4163

Og så var jeg til Life Changing Event hos The Studio i Hellerup, hvor jeg både fik trænet med Camilla Malmberg og Gitte Høj, som henholdvis satte mig ind i hvordan man styrketræner mest effektivt med TRX torvene (nøj jeg havde ondt i ballerne dagen efter!) og hvordan man løber meget mere effektivt og hurtigt (BREAKING! Hælene må ikke røre jorden!). Vi fik alle lækre juices med hjem fra Slow Juice, som jeg detoxede med dagen efter, og jeg tænkte på, at en sund dag som denne er nok til at oplyse flere ugers dystert motionsfri mørke. Det er aldrig for sent at komme op på hesten igen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Her står jeg med en pige, der holder sig på den famøse motions hest – uden udfald. Helse Mathilde hedder hun i cyperspace – og hun er fandeme skøn! Tjek hendes blog her. Mit tøj er iøvrigt fra Kari Traa.

IMG_4198

Jeg fik også spist slik sammen med F og Z på toppen af Elmeborgen. Og det var alt sammen ganske fornøjeligt.

IMG_4207

Friske cykleture i solskinsvejr er på min top 10 over yndlings ting i verden. Især når det foregår på min elskede Gazelle cykel, der glider uhindret gennem landskabet.

IMG_4459

Mit outfit: Skindjakke: Misabell // Bodystocking: Black Lilly

I fredags var jeg forbi Jackie-Lee Navarro‘s nye PR bureau Commérage, som låner tøj til bloggere og andre mediefolk. Damn nogle seje ting de havde! Det bliver ikke sidste gang jeg kigger der forbi.

IMG_4355

Videre til middag og en bytur, der vanen tro endte på Lusso og Sunday. Love it!

IMG_4510

Dagen efter tog jeg til Malmø for at spise frokost og købe sager med Mullen, Missen og Audrey (min brors kæreste). Sverige er et sødt land, og vi havde en herlig dag, trods tømmermænd og støvregn.

I dag har jeg farvet hår og lavet videoer til min webshop (venter stadig på godkendelse fra Erhvervsstyrelsen). Og så jeg har gjort rent, været praktisk og haft besøg af Christina. Klar til en ny uge – følg med på snappen: carlachloe <3

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Endnu en herlig uge er gået – her er highlights:

  1. Hejsa – hvilken farve, mærke osv. brugte du til dit hår?
    Hver eneste gang jeg farver mit eget hår, får jeg ALTID et gult resultat…….

    Mange knus herfra 🙂

  2. Hey – jeg brugte den lyeste farve, en af de der blå pakker med kridhvidt hår. I pakkerne følger en lilla efterbehandling med, som du skal lade sidde i 15 min ca. Dit hår vil være lidt lilla his og her efter, men det forsvinder efter et par hårvaske. Den lilla farve fjerner det gule.

    Pøj pøj!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *