En uges udrensning – tjek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag er den 7. dag på kuren, og det er tid til at faste. Og det ville i mit tilfælde betyde, at jeg måtte få tre drikke i løbet af dagen, som både var mættende og meget velsmagende. Winwin. Der er efter sigende godt at få rørt sig når man faster, så jeg fik den “Store tur” denne morgen, med et ekstra sæt af styrkeøvelserne, lunches, yoga – og vejrtræningsøvelser. Alt sammen for at sætte ekstra fut i udrensningen.

Og det er netop det hele ugen har haft som formål – at rense ud. Et formål min krop ikke har kunne gemme sig fra. Min hud er helt umulig – bumser springer ud og jeg lugter sært. Min afføring er hyppig og ligner noget jeg har spist for flere år siden. Jeg kommer af med gamle sager, fornemmer jeg. Og det føles godt, trods den ækle sandhed. Jeg har hver morgen drukket saften fra en hel citron og spist en hvidløgspille (bogen siger man skal spise to fed hakket hvidløg, men jeg ønsker et socialt liv) – og den kombination renser ud og virker bakteriehæmmende. Den kommende uge skal jeg drikke den øverste grønne drik, som er lavet af de ingredienser der står på stolen. I følge “Få en lykkelig krop på 28 dage” skal man dog i virkeligheden bruge:

  • 1 håndfuld spinat
  • 1 dl aloe vera gel
  • 2 æbler
  • 1/2 økologisk citron
  • 2 spsk god olie

Jeg havde ingen aloe vera, og intet dankort, så jeg bruge Super Booster pulver, som er fyldt med antioksidanter og må købe mig noget aloe vera på mandag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Til frokost drak jeg denne slik-juice, som bar præg af de tørrede bær, som gav den en nærmest sej konsistens, som jeg var helt vild med! Mums! Ingredienserne ligger her: (Acaiacai pulveret er min erstatning til aroniasaft, som jeg ikke havde på lager)OLYMPUS DIGITAL CAMERAMellem måltiderne drak jeg mynte te, som jeg havde blandet op med en af disse piller, som sjovt nok indeholder tre af de ting bogen anbefaler som særligt gode for fordøjelsen: Marietidselte, Mælkebøttete og gurkemeje.OLYMPUS DIGITAL CAMERATil aftensmad fik jeg denne juice, som var lavet på:

Chi kokosvand u. sukker
3 stænger bladselleri
2 æbler
4  cm ingefær
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “En uges udrensning – tjek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *