En kommentar, der er værd at læse:

Læser:
“Hej Carla,  Jeg er kæmpe fan af dig og din blog! Du er en kæmpe inspirationskilde hos mig 🙂 Jeg er pt ude og rejse i 2 måneder i mit sabbatår, men døjer med en ekstrem hjemve til min familie, men mest af alt min kæreste. Jeg tænker, om du føler hjemve? Hvis ja, hvordan takler du det så?”

IMG_4160

Mit svar:
Jeg savner også mine elskede derhjemme, og synes de mangler hver gang jeg oplever noget fedt såvel som mindre fedt. Men jeg tror på, at der er en grund til jeg skal være her nu, og De er i mit hjerte på trods af afstand og tiden uden kaffelatte-grineflip på Fannys altan, O.’s hæslige hawaii skjorter eller Mullen og Missens autist dans i stuen. Jeg ved at de også ønsker det bedste for mig – som lige nu er at være her. Det er jeg sikker på din familie og kæreste også synes.

Kunsten i livet er altid at få det bedste ud af hvad du har lige nu, og ændre på det du ikke er tilfreds med. Hvis du virkelig hader at rejse, så tag hjem, og vent med at rejse, til du får lyst. Men hvis du rent faktisk elsker det, og blot tror, at der går noget fra din kærlighed til dine elskede derhjemme, hvis du morer dig uden dem, så lad mig minde dig om, at verden er større end vi kan forestille os, og først når vi giver slip i de små forestillinger vi alligevel forsøger os med – kan vi opnå den storhed, der venter alle os der tør og tror på det.

Jeg var selv tøvende med at tage afsted til LA. Alt for meget baks med visa, papirer og penge på lommen ikke mindst. Men skæbnen ville, at jeg ikke fik en praktikplads, og ugen efter ringede Jason (min nuværende chef på Bully Pictures) og spurgte hvor jeg blev af – han ville gerne have mig til LA og lave reklamefilm. Og så tog jeg afsted. Selvom jeg havde O. og egentlig helst ville blive hos ham, og lege husmor med hair extensions og strutskørt på. Nu leger jeg med livets mange muligheder i LA, stadig med strutskørt på, men med mit eget hår på hovedet og en fornemmelse af endelig at være helt mig selv.

Held og lykke med dit sabbat år, og jeg håber du finder din vej ud af hjemveen på den ene eller den anden måde.

<3 Carla

IMG_4147

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “En kommentar, der er værd at læse:

  1. Tusind tak. Jeg blev simpelthen så glad for den besked. Tak fordi du deler din begejstring:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *