En hurtig update

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg holdte fri i går, da jeg først rigtig starter på mandag. Så jeg var ude og løbe en mega lang tur og handlede ind og lavede lækker mad.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAArkitektens drømme by må være Marina Del Rey, hvor jeg bor. Milde moster der er mange fede huse!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er min vej – indtil jeg flytter i lejlighed med Daniella.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg købte nogle mystiske ting, bla. kokos essens og ostesmags pulver.OLYMPUS DIGITAL CAMERAInspireret af Umahros broccoli suppe, lavede jeg denne dip, bestående af kogt broccoli, ærter, koriander, usaltede cashewnødder, mandelmælk og Herbamere boullion. Hertil en salat af gule squash med en dressing af blende ristede hasselnødder, lidt æble eddike, sirup og vand. Og så frikadeller med mandler i. Det var et hit, selvom Declean nærmest græd da han så maden. LOL!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer til morgen sjippede jeg (tog mit Mushi Mushi sjippetorv med til LA) mellem styrketrænings sæt, og sluttede af med solhilsner. Declean (Jasons søn) stod ved døren og var meget interesseret i min morgengymnastik. Og han lagde en sød seddel, hvor han lige skulle høre om jeg havde en god morgen:) Cute!Skærmbillede 2014-01-29 kl. 20.20.42OLYMPUS DIGITAL CAMERAFotografi den 29-01-14 kl. 04.44 copyHer er Declean og jeg..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *