En af bloggens søde læsere har spurgt mig til råds om selvbruner teknikker: Hvordan undgår jeg at farven forsvinder hurtigt pga. meget motion og sports bh’er? Og hvordan undgår jeg pletter?

Jeg har virkelig brugt mange år på at finde ud af hvilken selvbruner der var bedst, og finde ud af hvordan man fordeler den bedst. De mange eksperimenter gav mig rent faktisk forbud om at benytte cremen – overhovedet – da min mor fik migræne af lugten.

Men det er nu alligevel lykkes mig at nå frem til Sunspa’s geniale produkter, som laver den perfekte farveblandning, som ikke er for orange, da den har et lidt grønligt skær, så man bliver olivenbrun. Sprayformen er desuden vildt god, da den forstøver produktet helt fint, som en hårspray. Men det kræver øvelse at kunne spraye, uden at man behøver at smøre ud efterfølgende.. Så jeg har fået nogle skide smarte handsker, også fra Sunspa, som er lavet i et materiale der ikke suger, men gør fordelingen mega nem, og så slipper man desuden også for selvbruner fingerer. 

Og så har Syntan lavet en fitess spray, som er rigtig god til når man træner meget. Den farver lidt ekstra, og jeg bruger næsten kun den faktisk. Dog er deres nye mousse også virkelig god, da den ikke lugter lige så meget som de andre. Så god fornøjelse derude – altid fedt t være brun før alle andre ik’?:)

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *