Efter en dårlig dag kommer ofte en god. I dag var ingen undtagelse, da jeg både fik fornemt brev, gode Final Cut X tips, og løbet 8 kilometer. Når kærligheden helt uventet stråler på en – ganske lidt, det er nok, blot skæret af denne storhed er faktisk nok til at oplyse flere ugers dystert mørke. Med andre ord, blev jeg rigtig glad og rørt over det brev, der lå til mig på Henriettes julede studiekoordinator disk. Jeg åbnede det med det samme, da jeg tænkte, at et brev forseglet med rødt lak, måtte have vagt lidt opmærksomhed på kontoret. Jeg læste det såmænd op, og så lys der tændtes i øjne og stearinlys omkring mig. Så fint. Steph, din kære, kære pige: Må din svær blive ekstra sprød juleaften, og dit nye år proppet med kærlighed fra den kilde vi ved, aldrig slipper op. Nemlig selve glæden. God jul til dig, og alle jer andre dejlige mennesker, der tilfældigvis kom forbi min blog i dag. Tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *