Dukan Diæten

Min morgenmad her på den 11. dag på Dukan Diæten. Jeg talte med Jule Ølgaard til DMA, og hun sagde at nu skulle jeg da vist heller ikke være på kur mere! Og nej, jeg ved godt, at det måske er lidt tosset at være på kur hele tiden. Men jeg elsker at jeg har nogle “regler” at holde mig inde for med hensyn til mad, da jeg ellers meget let kommer til at spise alt for meget.. Men planen er, at jeg vil prøve nogle forskellige ting af, og så til sidst sammensætte min egen kur!:) Som samler alt det jeg synes virker bedst, for mig, og forhåbentlig også for jer. Og så holder jeg i øvrigt at citatet “Lad vær’ med at spis for at være sød og høflig. Det er dig der bliver tyk af det”. Bum.

Tilbage til morgenmaden;

  • En lille hakkebøf
  • Et spejleæg
  • Øko græsk yoghurt (smager SÅ godt)
  • 1,5 spsk havreklid
  • mynte
  • sød
  • citronsaft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *