Detox der virkede på min mave!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er allerede torsdag, og med andre ord, sidste dag på min juicekur. Jeg har det helt fantastisk i kroppen! Min mavepine er væk. Og jeg glæder mig til at spise en dejlig sund morgenmad i morgen, og vælge lige det tøj jeg vil, uden at tænke over en oppustet mave, der er i vejen. Tak til Unplugged Juice for de tre dages juice – det bliver ikke sidste gang jeg skal prøve det.

Her er nogle af mine snapchats fra de tre dage på juicekur. Snap: Carlachloe

Læs mere om de juicer jeg drak her

Dette indlæg er sponsoreret

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Detox der virkede på min mave!

  1. Hej Carla. Jeg har over længere tid overvejet juicekur også. Kan du evt. give nogle dos & don’ts, anbefalinger eller sige noget om, hvordan du kan mærke en forskel?

  2. Jeg synes helt klart juicekur er en god ide, for dem der gerne vil give maven og resten af kroppen en break for al den mad vi dagligt propper i os. Jeg var smadder glad for at være på juicekur uden selv at skulle presse alle juice’ne selv, da det tager tid og når man står i køkkenet så meget, er det svært ikke liiige at snuppe en skefuld peanutbutter og et stykke rugbrød. Men man kan jo også presse juice selv, og der anbefaler jeg, at man laver en grøn, rød og en sød basis juice om morgenen, som man kan blende med lidt forskelligt i løbet af dagen. På den måde slipper du for at skulle presse juice mange gange om dagen. Jeg synes tre dage er nok til at man føler sig frisk og udrenset, og hvis man kunne gøre det en gang om måneden, eller hver anden, ville det være mega godt tror jeg!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *