“Det har sneet” bekrræftede jeg tørt, da jeg gik ud for at lave morgenmad, nøgen, og helt tør i munden. “Ja” sagde min mor og lillebror i kor. De er mine tætteste vidner, til et liv i overhalingsbanen – med solhilsner på stuegulvet, mad-billedetagning og hastige samtaler i mine pit-stop mellem skole og de mange andre ting jeg har af daglige gøremål. Men de er her endnu. De bor i min lejlighed, og hver dag bliver jeg således mindet om, at der er noget i mit liv, som ikke ændrer sig. Kærligheden til min familie, den er der sgu ikke nogen der kan tage fra en. Og det selvom min mor har en prop i øret, som gør, at man skal gentage sig selv med forhøjet volumen adskillige gange, vil man trænge igennem. Det har sneet i nat, og jeg elsker min mor og lilebror. 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *