Det er bestemt.dk en god idé at lade mig sætte prisen på mine smykker!

Smykker DU bestemmer prisen på

Diamonds are a girls best friend

Shine bright like a diamond

Både Marilyn og Rihanna ved det – du ved det med garanti også, og undertegnede kan heller ikke længere løbe fra det: Diamanter er fucking nice.

Men de koster, gør de..

Og derfor vil jeg nu løfte sløret for en forretningsmodel, som vi alle har ventet længselfuldt på: Butikken hvor DU bestemmer prisen selv!

Ja, du hørte rigtigt – bestemt.dk lader dig bestemme den pris, du synes er rimelig. De har mærker som Julie SandlauGeorg Jensen og Ole Lynggaard – hvor du altså bare lægger et bud på, hvor meget du vil betale for en given ting (de sælger også møbelklassikere) og så sender de dit bud ud til deres forhandlere, hvor den forhandler der først slår til, får købet.

Jeg har givet et bud på slangeringen fra Ole Lynggaard som du kan se herunder, men mit bud var lige lovlig optimistisk:) Synes simpelthen bare den er SÅ overdrevet smuk (og populær)!! Men tjek mine andre mere budgetvenlige ønsker ud – måske er det i dag du får din første diamantring til spotpris?

bestemt_carla1

ØNSKELISTEN

  1. Luster ring fra Julie Sandlau
    Vejl. udsalgspris op til kr 1.200,00 – men hvad vil du betale?

 

 

 

bestemt_carla2

Oppefra og ned:

Dette indlæg er sponsoreret

3 thoughts on “Det er bestemt.dk en god idé at lade mig sætte prisen på mine smykker!

  1. Fedt! Jeg købte en Lyngbyvase hos dem for en måneds tid siden, men lagde ikke mærke til, at de også havde smykker… Er vild med Blossom-ringen fra Julie Sandlau:-)

  2. Ja, den er også vildt fin – havd fik du vasen for, om man må være så fri?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *