Derfor arbejder jeg med min mor #2 Mit ønske for 2017

julemanden_cool1

 

I går, og dagen før i går for den sags skyld, var to af de mest negative øv-dage jeg har haft i 2016. De var fyldt op med revisor-mails, mavepine-telefonopkald, skænderrier og bekymringer om terror og den krig vi jo rent faktisk er midt i. Intet synes at fungere – hverken mit arbejde, mit forhold eller den mad jeg forsøgte at lave. Min mor kom heldigvis forbi ved middagstid, og sagde, mens hun fraværende redigerede et billede i Photoshop:

“Vi skaber vores egen virkelighed, Carla”. Og så sagde hun noget som jeg ikke helt forstod – noget med planeterne og stjernerne – som står helt rundtosset for tiden, og det skulle betyde, at al kommunikation går ad helvedes til.

For hvad fik jeg ud af 2016?

Året lakker mod enden, og den slags kan give enhver sved på panden, og det havde jeg selv sagt i går. Meget skal nåes inden vi træder ind i det dugfriske 2017 hvor alt er muligt – og hvad fik jeg egentlig ud af 2016? Hvorfor er jeg stadig ikke millionær, hvorfor bor jeg ikke i min drømmelejlighed med 3 meter til loftet og spiller klaver så fuglene og min kæreste synger med i fryd og gammen og hvornår elsker jeg mig selv helt uden anstrengelsens mine i spejlet?

Nu er jeg heldigvis kommet over på den anden side af min øvdag (satans udtryk, men alligevel ret rammende i denne sammenhæng), og må bare erkende, at jeg har mange drømme og mål for fremtiden… Spørsmålet er, hvornår jeg lærer at deale med “de svære” dage – på en måde, som ikke henleder tanken til dér hvor Titanic synker og alle mennesker må springe for livet, og stort set ingen overlever. Hver dag er jo en lille øvelse i at få det bedste ud af det man har – fornemmer jeg. For selvom min islatte, besøget fra min mor, og senere på aftenen – min kæreste, var de eneste lyspunkter i en dag fyldt med dystert dunkelt mørke, så var de der jo i det mindste. Jeg kan vælge, at være typen der vil beklager mig over alt det shit der foregår omkring mig og i verden, eller fokusere på dem som bringer glæde i mit liv.

“VI SKABER VORES EGEN VIRKELIGHED – GENNEM VORES TANKER”

Vi sender konstant ønsker ud fra vores tanker: “Sikke en flot taske, den gad jeg godt have”, “Okay, den krop der!”, “Hvis bare jeg var Beyonce”. Vi ønsker hele tiden en hel masse ting – sådan er det bare at være menneske. Og der er også en hel masse ting som vi ikke ønsker. Fx. vil jeg ikke blive boende i min lille lejlighed ret meget længere. Den er for lille, for gammel og jeg er træt af at bo på ydre Østerbro. Men ved “ikke-at-ønske-noget” ønsker jeg automatisk det modsatte. Jeg ønsker mig et større sted at bo, et andet og mere interessant sted og gerne noget nyt og cool. Forskellen på de to tanker er, at jeg i den første har en negativ attitude omkring det jeg ikke ønsker, mens jeg med den anden tanke giver plads til følelser som; begejstring, forventning og måske ser man mig ligefrem tage handling, og forsøge at finde et nyt sted at bo.

– den logik glemte jeg så alt om i går..

Opsumering:

Enten er du glad, eller også er du ikke glad. Det handler om at finde den balance, der ligger mellem de tanker vi udsender, dér hvor vi er nu, og der hvor vi ønsker at komme hen. Lige så snart man stopper sine kampe – og starter med at leve det liv, som ens tanker og følelser allerede har skabt for en – oplever vi, at der ikke findes dårlige dage. Der findes kun det vi selv har tiltrukket. Derfor må råddet til mig selv og dig, som læser dette, være at have fokus på det (muligvis sparsomme) positive du har – og på den måde få mere glæde og mindre negativitet i dine tanker. Denne simple ændring, ændrer jo faktisk den indre stemning med det samme. Og med tiden, vil vores accept af livet give os fred og vores ønsker, tanker og virkelighed vil blive ét. Men det handler altså om at se lykken lige nu. Altid.

Tak for i aften!

  • Husk at se med i morgen tidlig på min YouTube kanal hvor jeg fortæller om min historie og erfaring med det at sætte sig mål, som pludselig ikke føles som forventet.
  • Og så elsker jeg iøvrigt mine følgere – følg min mor og jeg på @madebymeTM hvor vi ligger inspirerende billeder og tekster op om det at sætte mål med hjertet (bl.a. med vores visionskalender) <3

 

kalender_illu1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *