Derfor arbejder jeg med min mor #1

lables_visionskalender-3

 

FRA IRRITATION TIL ACCEPT

Det er – meget svært – ikke at bryde ud i satans skrigeri og forbandelser – meget svært – når en forsendelse med 100 forkerte plakat-rør lander på ens erhvervsadresse, og ens mor siger:

“De er da vist lidt for store – er de ikke?”

For jo, de er for store, og nu står vi så her – med en masse dejlige bestillinger af vores nye visions-kalender, men også med 100 altalt for store plakat-rør, samt en hel stak skrup-forkerte klistermærker. Klistermærkerne er ved en fejl blevet printet i mm. i stedet for cm, og de er således bedre egnet som negle-klistermærker end post-labels. Og jeg stirrer på Mullen, mens hun stabler plakatrørene i et hjørne.

Og jeg tænker: “Hvad gør jeg?”

Og det er her, Mullen viser sin overlegenhed. Hvor min indre stemme kan dømme den mindste modgang og erklære at “nu blir’ det en dårlig dag” – har moderen min skabt sig et livssyn, som i dén grad hjælper i kaotiske situationer som denne.

Mullen kommer med følgende betragtning: “Vi sender alle 100 plakat-rør tilbage på mandag – og klistermærkerne med.”

Ja, sgu da. Det er det vi gør. Jeg magtede ikke engang hidse mig op over alle de spildte penge og al den ekstra tid dette mas måtte koste os. I stedet tænkte jeg på, at vi ikke behøvede at lade dagen tage hele ansvaret for besværet. Vi kunne bare nøjes med at ordne det på mandag, og håbe på det bedste.

Så det gjorde vi. Og det lettede ligesom på stemningen, og det endte faktisk med, at vi fik en gratis europalle af Dagrofa, som kunne rumme alle vores paprør, så de kunne sendes billigere end med normal post. Og klistermærkerne – de blev byttet ud med et helt nyt sæt, fordi jeg talte pænt og indrømmede min egen fejl, da jeg talte med manden fra printfirmaet. Mullen hjalp, som altid, til – med div. fagter og sine evner inde for det at mime, mens jeg talte i telefon, og forsøgte at viderebringe de vigtige pointer uden alt for lange forvirringspauser.

DERFOR ARBEJDER VI SAMMEN

Jeg tror, at min mor og jeg arbejder sammen fordi vi har noget at lære hinanden. Ikke desto mindre lærer jeg noget hver dag – og jeg glæder mig over, at kunne give det videre i de livsstils-produkter vi laver i vores madebyme™-linje såvel som i mine YouTube videoer.

Jeg håber i øvrigt at I kan lide vores første design: Visons-Kalenderen! Det er en wallsticker, som jeg selv bruger til at hænge alle mine ønsker og mål op på, så jeg ikke glemmer dem (det gør jeg nemlig hvis jeg skriver dem i en bog eller på telefonen). Desuden er den designet til at få sat fokus på de mål og ønsker, som får vores yndlingsfølelser frem, så vi ikke kommer i mål uden at føle det vi dybest set ønsker os.

losblad1

INFO // VISIONS-KALENDEREN //

Pris // 299,- + porto (30 kr.)

Bestilles ved at sende navn & adresse til // madebymeTM@gmail.com

Følg os her //@madebyme™ 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *