Der er mange undskyldninger for ikke at tage sig tid eller økonomisk frirum til at trække stikket, lade pligter være pligter og for en gangs skyld – gøre plads til lidt selvforkælelse.

Cancer Care på Frederiksberg har specialiseret sig i afstressende skønheds- og velvære behandlinger for kræftsyge, såvel som raske med behov for afstresning.

“Ansigtet er det sted vi har tendes til at spænde allermest når vi er stressede” fortalte Louise Skotte, som er ejer af CPH Cancer Care. Jeg spændte især i kæben, som derfor fik ekstra opmærksomhed under de 45 minutters ansigts & hovedbundsmassage. Det var mit livs bedste ansigtsmassage, med stærke fingre og glidende bevægelser, der fik mig til at give total slip. Jeg fik kuldegysninger flere gange af ren nydelse, og tænkte ved mig selv, at det aldrig måtte stoppe. Så det kan jeg altså kun anbefale. Og så koster det kun 450 kr. Det syntes jeg altså er en fair pris!

Syg som rask, CPH Cancer Care er den hyggeligste og mest personlige skønheds salon jeg har besøgt, og selvom jeg ikke er syg (7-9-13) vil jeg med garanti huske hvor vigtig selvforkælelse er, og følelsen af at give sig hen, er mindst lige så vigtig som vasketøj og overarbejde.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *