Dennis Knudsen – fit for life!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn samling af Café Victors gladeste party musik, drøner gennem højtalerne. Dennis Knudsen fylder 50, og ingen i NY Østergade er i tvivl herom. Da jeg cykler forbi vinker jeg ind, og råber tillykke. Men må stå af, og hilse ordenligt. 50 år. Så går man altså indenfor. Ikke mindst fordi Dennis netop har gennemført en Ironman, og har en krop i elite form, der med rette vises på salonens store tv skærme. Da jeg arbejdede i salonen som piccoline og make-up pige, var formen mest af alt – rund. Men han tog den tunge ubrydelige kæde om halsen, og løb, svømmede og spiste den væk. Jeg er imponeret må jeg rigtig nok sige. Og en smule stolt over at kende en mand med så meget power. You go Dennis!:)

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *