Dejlig mad idag

P10100241-652x721Trods umanerlig lækker mad på “Få en lykkelig krop på 28 dage” – er der én ting, der sætter en dæmper på begejstringen, mildest talt. Og det er hovedpinen. Det anede mig, at min morgen- middag og aften kaffe, kunne finde på at råbe vagt i gevær, efter at være blevet udelukket fra min diæt. Jeg har drukket sindssyg meget kaffe og Cola Zero den seneste tid. Og nu skal det være slut. Straffen for at have ladet vente på sig med dén beslutning hedder hovedpine. Det er lidt skræmmende.. “Jeg skal ikke drikke mere kaffe – nogensinde”.

Til gengæld drak jeg en herlig smoothie i morges med kokosmel i, mandler, bær, vand og 2 dadler. Jeg drak desuden citronvand, lavede mine øvelser og spiste en banan/kokos muffin (som jeg ikke fik taget et billede af) – til mellemmåltid. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Til frokost spiste jeg rester fra i går med urter og dressing af citron, olie og himalaya salt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aftensmaden fyldte mig sjovt nok med begestring, og jeg glemte for en stund alt om hovedpine. Rødbeder stegt i kokosolie og kommen, med citron og persille. Det smager seriøst godt! Og så tærten, den dejligeste mandel tærte i mands minde. Med ricotta ost og spinat som fyld. Et sikkert hit!

Flere indlæg i samme stil

One thought on “Dejlig mad idag

  1. Ja, den er let: 100 g. mandler, som du blender. 150 g. fuldkornsmel. 1 æg. 2 spsk. kokosolie. Biodynamisk smør til tærteformen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *