Dag #10 og mulighed for at vinde 4000 kr.!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag har jeg ikke længere hovedpine. Jeg har cyklet frem og tilbage fra Holmen og Østerbro 3 gange, været i skole og handlet ind. Jeg er træt, men jeg tror min krop er ret pjattet med alle disse friske råvarer den får for tiden, så det er træt på den gode måde.

Dagen startede da også temmeligt frist, med en dukkert i bølgen blå, eller sort faktisk, for det er godtnok mørkt derude kl. 06.30..! Dernæst drak jeg et glas vand med en marietidselpille i og min morgendrik denne uge på “Få en lykkelig krop på 28 dage”:

  • 1 håndfuld spinat
  • 3 spsk aloe vera juice
  • 2 æbler
  • 1/2 økologisk citron
  • 2 spsk god olie

Så stegte jeg to æg i biodynamisk smør, og toppede med gurkemeje og purløg, som der stod i opskriften.
Til mellemmåltid forberedte jeg tre stænger selleri med en skove skinke og et stykke hjemmelavet knækbrød, og denne lidt kedelige salat af broccoli, rosiner, tun, citronsaft og lidt valnødder til frokost.

Her til aften skal jeg lave en opskrift til en konkurrence for LIDL, ud af deres delux varer, som jeg netop har været henne og hente. De er super lækre, og selvom det ikke er en del af kuren, sørger jeg for, at lave retterne på min egen måde, så de bliver uden sukker og stivelse. Hvis du synes det er en god opskrift, så stem på mig, og vær’ med i lodtrækningen om et gavekort på 4000 kr.!! Mere info følger!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *